More

  Sony lucrează la o versiune PlayStation 4 compatibil 4K

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Sony se pare că lucrează la o nouă versiune de PlayStation 4 care este capabil să ofere grafică 4K pentru jocuri.

  Kotaku a anunţat că, sunt zvonuri de la o serie de dezvoltatori cu privire la update-ul PlayStation. Nu este precizat când anume va avea loc upgrade-ul sau cum va fi vândut PlayStation, dar după cu par să stea lucrurile, Sony ar putea să îl pună la dispoziţia publicului larg cel mai probabil anul viitor, oferind la vânzare un PlayStation compatibil 4K, împreună cu PS4 deja existent.

  Un PlayStation 4K ar presupune capacităţi grafice mult mai puternice decât ceea ce oferă PS4. Kotaku precizează că modelul upgradat, la care dezvoltatori se referă ca fiind PS4.5, include atât un procesor, cât şi un GPU, mai performant.

  Ambele ar fi necesare pentru ca jocurile să aibă rezoluţie 4K pe PS4, lucru ce presupune mai multă putere decât cea folosită pentru a rula un joc la 1080p (actualul PlayStation 4 are suport pentru fotografii şi video-uri 4K, dar nu şi pentru jocuri).

  Microsoft a sugerat deja că Xbox One ar putea primi un upgrade pe parte de hardware, aşa că nu trebuie să ne surprindă deloc faptul că Sony va face schimbări asemănătoare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.