Home Lifestyle Auto Tesla Model 3 de 35.000 de dolari a fost în sfârşit prezentată:...

Tesla Model 3 de 35.000 de dolari a fost în sfârşit prezentată: Cine este primul cumpărător

0

Tesla a prezentat în această dimineaţă mult aşteptata maşină electrică Model 3, în valoare de 35.000 de dolari, iar la coadă au aşteptat 100 de persoane dornice să îşi achiziţioneze autoturismul prezentat de Elon Musk.

Putem spune că, Tesla a lansat în sfârşit un model de maşină pe care şi-o poate permite oricine. Dacă eşti curios să afli cine este primul client care a achiziţionat Tesla Model 3, este vorba despre Jeff Bond, un inspector de case din California şi fondator al Inspect.net, o firmă care te ajută să fii informat atunci când vrei să îţi cumperi o casă şi este destul de greu să iei o decizie.

Acesta merge cu fiecare client în parte pentru a viziona case. În plus, Jeff foloseşte Google Glass pentru vizionări, prezentând momentele cât mai aproape de adevăr. Dacă vrei să vezi coada care s-a format în faţa reprezentanţei Tesla din Dublin, California, Robert Scoble a realizat o transmisiune live pe Facebook şi o serie de interviuri cu cei prezenţi la uşa Tesla de mai bine de 24 de ore.

Precomenzile Model 3 au început de astăzi pe tot globul. Posibili clienţi s-au aşezat la rând în faţa reprezentanţei Tesla şi au depus 1.000 de dolari pentru maşină (limita este de 2 pentru o persoană), de care s-ar putea bucura abia în 2018.

Elon Musk, CEO-ul Tesla, a precizat că aceasta este prima fază a lansării Model 3, iar treptat, producătorul va adăuga funcţii în viitor, pe măsură ce se apropie de producţie.

În galeria de mai jos, poţi viziona o serie de imagini cu Tesla Model 3, iar dacă eşti interesat să achiziţionezi o maşină, precomenzile se pot face şi din România, dar din păcate pot fi văzute şi poţi face un test drive doar la showroom-urile din alte ţări din Europa, cel mai apropiat fiind cel din Milano, Italia.

1

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version