Nova Launcher 4.3 beta2 introduce Night Mode

Octavian Muche
- 4.04.2016, 16:43 în Aplicaţii
0

SHARES

Nova Launcher este una dintre cele trei partiţii de bază ale Android şi tocmai a primit o nouă versiune beta care vine cu noi caracteristici interesante.

A doua beta pentru Nova 4.3 introduce un nou mod de noapte pentru a întuneca automat unele elemente ale ecranului și o multitudine de noi opțiuni de configurare pentru bara de căutare Google.

Cea mai nouă funcţie beta este introducerea Night Mode. Nova Launcher poate fi configurat astfel încât poţi schimba automat bara de căutare, sectorul de aplicaţii şi folderele într-o temă mai închisă pe timpul nopţii. Funcţia, fie îţi urmăreşte ora, fie se schimbă după locaţie sau poate fi permanent activată, dacă îţi place o temă închisă mult mai mult.

Nova-Launcher-logo-840px

Totuși, Beta 2 vine echipat cu un pachet de opțiuni pentru personalizarea barei de căutare de pe desktop. În afară de setările prezentate deja, cum ar fi, personalizarea desktop-ului și personalizarea barei de căutare, vei găsi o selecție de opțiuni logo ce include vechiul și noul font pentru Google, un widget pentru selectarea culorii și trei stiluri de bară din care poți alege.

Această actualizare nu este doar una ce ţine de aspect, beta poate, de asemenea, să remedieze unul sau două bug-uri. Dacă vrei să-l descărci, trebuie să faci parte din programul de testare. După asta poţi să renunți la actualizarea beta și să te întoarci la programul actual.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!