More

  Nova Launcher 4.3 beta2 introduce Night Mode

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nova Launcher este una dintre cele trei partiţii de bază ale Android şi tocmai a primit o nouă versiune beta care vine cu noi caracteristici interesante.

  A doua beta pentru Nova 4.3 introduce un nou mod de noapte pentru a întuneca automat unele elemente ale ecranului și o multitudine de noi opțiuni de configurare pentru bara de căutare Google.

  Cea mai nouă funcţie beta este introducerea Night Mode. Nova Launcher poate fi configurat astfel încât poţi schimba automat bara de căutare, sectorul de aplicaţii şi folderele într-o temă mai închisă pe timpul nopţii. Funcţia, fie îţi urmăreşte ora, fie se schimbă după locaţie sau poate fi permanent activată, dacă îţi place o temă închisă mult mai mult.

  Nova-Launcher-logo-840px

  Totuși, Beta 2 vine echipat cu un pachet de opțiuni pentru personalizarea barei de căutare de pe desktop. În afară de setările prezentate deja, cum ar fi, personalizarea desktop-ului și personalizarea barei de căutare, vei găsi o selecție de opțiuni logo ce include vechiul și noul font pentru Google, un widget pentru selectarea culorii și trei stiluri de bară din care poți alege.

  Această actualizare nu este doar una ce ţine de aspect, beta poate, de asemenea, să remedieze unul sau două bug-uri. Dacă vrei să-l descărci, trebuie să faci parte din programul de testare. După asta poţi să renunți la actualizarea beta și să te întoarci la programul actual.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.