More

  Primele imagini cu Asus Zenfone 3 și Zenfone 3 Deluxe

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Chiar şi cu preţul scăzut, ASUS Zenfone 2 a reuşit să fie un telefon senzaţional, cu specificaţii bune şi o rezistenţă care este greu de combătut la acest nivel de preţ.

  ASUS Zenfone 2 este un dispozitiv mobil recomandat de mulţi retaileri, furnizori de date şi utilizatori, dar trebuie să recunoaştem că după un an de zile este momentul să ne bucurăm de ceva nou.  Astăzi, se pare că avem de-a face cu primele imagini ale ceea ce pare sa fi Zenfone 3 şi Zenfone 3 Deluxe.

  Acestea au fost prezentate pe site-ul Red Dot 21. Platforma este cunoscută pentru premiile oferite pentru design, prezentând cele mai bine construite produse tehnologice de pe piață. Desigur, Zenfone 3 nu primește nici un premiu, cel puţin nu pentru moment.

  Tot ce putem afla de pe această pagină de internet este că vom avea de-a face, cel mai probabil, cu un dispozitiv mobil ce va avea sticlă 2.5D pe faţă şi pe spate, cu o ramă curbată de aluminiu ce coboară pe margini.

  asus

  Tot aici este menționat faptul că, telefonul va avea conectivitate USB Type-C, blitz atât pe camera de pe spate, cât şi pe cea de pe faţă, suport pentru laser auto-focus, un cititor de amprentă şi un Smart Flip Cover opţional.

  Aşadar, deşi imaginea dea mai sus nu ne oferă foarte multe informaţii cu privire la dispozitivul mobil, putem afirma că avem de-a face cu un smartphone care arată foarte bine şi care, cel mai probabil, va fi disponibil la un preţ rezonabil. Este prima dată când avem informaţii legate de ASUS Zenfone 3, dar cu siguranţă vom afla mai multe detalii în curând.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.