More

  S-a lansat HP Spectre, cel mai subţire laptop din lume

  HP nu a mai lansat de multă vreme un produs care să ne ia ochii, dar noul laptop Spectre cu siguranţă reuşeşte să ne capteze atenţia.

  HP pretinde că a lansat cel mai subţire laptop din lume, doborând recordul MacBook Air de la Apple. Mai mult decât atât, nu doar designul este unul luxos, ci şi specificaţiile sunt, de asemenea, premium.

  Laptopul nu este accesibil oricărei categorii de utilizatori, pentru că nu a fost conceput decât pentru piaţa high-end. În plus, cel mai subţire laptop din lume, produs de HP arată pe atât de bine, pe cât este de performant.

  HP Spectre este absurd de subţire, are doar 10.4 mm, în vreme ce MacBook Air de 11 inchi are 17 mm, iar MacBook de 12 inchi are 13 mm. În schimb, dispozitivul este mai greu decât MacBook Air, cântărind aproximativ 1.11 grame.

  În ciuda designului subţire şi elegant, acesta are specificaţii asemănătoare celor pe care le găsim pe laptopurile subţiri aflate la acestă oră pe piaţă. Cel mai important este faptul că, cel mai subţire laptop din lume vine cu procesoarele Core i, nu cu cele mobile Core m care sunt concepute pentru modelele super-slim şi portabile, care funcţionează mult mai încet.

  c

  Laptopul are display full HD 1080p de 13.3 inchi şi foloseşte un USB-C nou pentru încărcare şi conectare la alte dispozitive, pe care nu l-am mai întâlnit până acum pe alte laptopuri.

  Preţul de bază a unui laptop HP Spectre este de 1.169 de dolari, acelaşi preţ pe care îl avem şi în cazul MacBool Air de 13 inchi. Pentru moment, cel mai subţire laptop din lume este disponibil doar în opţiunea cupru/auriu, iar HP spune că foloseşte schema de culori pentru „căldură” şi pentru a oferi sentimentul că deţii o adevărată bijuterie.

  b e f

  g

  URMĂREȘTE-NE

  16,079FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here