More

  Camera LG G5 are 5 funcţii utile pe care trebuie să le încerci

  Pe zi ce trece îmi dau seama mai mult că, nu sunt de ajuns câteva zile să testezi un produs, pentru că în fiecare moment ai şansa să afli lucruri noi, în mod special atunci când este vorba despre telefoanele mobile.

  Prin programul Orange Smartphone Tester a ajuns la noi LG G5. Nu s-a lansat încă oficial în România, dar aceasta este oportunitatea ideală prin care utilizatorii au şansa să descopere dacă flagship-ul companiei LG este sau nu cel de care au nevoie.

  Suntem deja în a 6-a zi de testare a LG G5, dar încă mai testez camera dispozitivului. În review-ul de astăzi, aş dori să vorbesc în mod special despre 5 funcţii ale camerei LG G5, pe care le poate utiliza fiecare cumpărător.

  Camera duală

  Eşti dezamăgit că nu ai reuşit să captezi într-o singură fotografie tot ceea ce poţi vedea cu ochiul liber? LG G5 vine cu un set de camere duale avansate pe spate. Acestea au capacitatea de a realiza fotografii atât din unghiul standard, cât şi din unghiul larg. Deşi utilizatorii se aşteptau să vadă o cameră duală compactă, se pare că LG a ales să implementeze două camere pe spatele dispozitivului, care să lucreze independent una de cealaltă, dar care îşi propun să ofere utilizatorilor experienţe distractive şi convenabile.

  Desigur, fotografiile realizate în unghi deschis oferă o percepţie deformată asupra realităţii, marginile imaginii se alungesc, iar rezultatul final aduce destul de mult cu ceea ce oferă şi funcţia ochi de peşte. Totuşi, dacă vrei ca smartphone-ul tău să îţi ofere imagini captate atât din unghiul standard (78 de grade), cât şi din unghiul larg (135 de grade), LG G5 este o alegere destul de bună.

  Zoom In & Out

  Nu trebuie să îţi mai faci griji că trebuie să apeşi pe butoanele de volum ale smartphone-ului pentru a realiza fotografii de departe şi de aproape. Pur şi simplu, pişcând de ecran in şi out în modul preview, poţi schimba unghiurile de la standard la larg. Când dai zoom out mai larg decât de 78 de grade, camera se schimbă automat pe lentilele de unghi larg, iar tu poţi realiza de îndată fotografia dorită cu LG G5.

  Fotografie Pop-out

  Este o funcţie care combină două imagini realizate cu camerele duale în acelaşi timp. Fotografia realizată cu lentilele pentru unghi standard este plasată în interiorul imaginii, care este înconjurată de imaginea captată cu lentilele pentru unghi larg. Poţi aplica filtre precum Fisheye, B&W, Vignette şi Lens Blur pe marginile fotografiei, care va crea un efect asemeni unei rame.

  Auto Shot

  Fă-ţi un selfie fără să apeşi pe niciun buton. Foloseşte Auto Shot, pentru că atunci când este activată, funcţia are rolul de a recunoaşte faţa utilizatorului atunci când nu se mişcă şi captează automat selfie-ul perfect.

  Film Effect

  Ne aduce foarte mult aminte de filtrele de pe Instagram şi sunt destul de utile pentru persoanele care obişnuiesc să îşi editeze fotografiile înainte să le distribuie pe reţelele sociale. Cu Film Effect poţi vedea cum arată anumite efecte pe subiectul tău într-un ecran de preview înainte să realizezi fotografia. O dată ce filtrul Film Effect este aplicat, acesta rămâne activ până când decizi să schimbi setările.

  Ei bine, acestea ar fi doar 5 dintre funcţiile camerei LG G5, de altfel extrem de utile. Dacă ai întrebări legate de LG G5, nu ezita să le laşi în secţiunea de comentarii de mai jos, să ne scrii pe redactie@noobz.ro sau pe pagina oficială Facebook Noobz sau poţi să mă contactezi direct pe profilul meu de Facebook, unde stau la dispoziţia fiecărui utilizator care are nevoie de răspunsuri la întrebări legate de tehnologie. Pentru a afla şi mai multe lucruri despre LG G5, urmăreşte#OST9sau #LGG5 pe Facebook.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here