More

  Huawei simte nevoia să clarifice implicarea Leica în dezvoltarea camerei Huawei P9

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Din ultimul comunicat de presă emis de Huawei, înţelegem faptul că, compania chineză, care ocupă locul 3 în lume pe piaţa de dispozitive mobile, nu este prea încântată de modul în care a fost până acum prezentată implicarea companiei Leica în dezvoltarea camerei pentru flagship-ul smartphone proaspăt lansat, Huawei P9.

  În luna februarie, Huawei şi Leica au anunţat un parteneriat strategic pe termen lung. Funcţia camerei este cea mai folosită aplicaţie smartphone şi ţinta companiei chinezei este să aducă cele mai înalte standarde cu ajutorul filosofiei Leica.

  Leica aduce spre colaborare expertiza adunată de zeci de ani de experienţă în inginerie optică şi design optic. Colaborarea între Huawei şi Leica îşi propune să livreze cea mai bună calitate a imaginii pe segmentul smartphone, se arată în comunicatul de presă al Huawei.

  Ambele companii au lucra îndeaproape pentru co-producţia smartphone-ului premium proaspăt lansat de Huawei, P9, pe baza inovaţiei şi măiestriei excelente. Modulele de cameră de pe seria P9 şi atingerea imaginilor de calitate sunt rezultatul unei colaborări tehnologice intensive între Huawei şi Leic. Leica s-a implicat profund în dezvoltarea modulelor de cameră P9 şi P9 Plus. Obictivul comun al companiilor Huawei şi Leica a fost obţinerea celor mai bune imagini posibile şi performanţa optică a imaginii pentru a le oferi clienţilor de pe segmentul de fotografie cu smartphone-ul cea mai bună calitate a imaginilor posibilă.

  Contribuţia Leica în dezvoltarea modulelor de cameră Huawei P9 şi P9 Plus a implicat:

  » Colaborare în ceea ce priveşte dezvoltarea, evaluarea şi optimizarea designului optic (calculul lentilelor) în conformitate cu standardele Leica
  » Colaborare în ceea ce priveşte dezvoltarea construcţiei mecanice a modulelor de cameră pentru a recude efectele luminoase parazite
  » Definirea calităţii imaginii în termeni de retenţie de culoare/fidelitatea culorii, balanţa de alb, reducerea luminii parazite, precizie de expunere, interval dinamic, claritate şi caracteristici de zgomot
  » Prelucrarea datelor de imagine cu ajutorul expertizei Leica de lungă durat de procesare optică şi semnal
  » Definirea celor mai stricte standarde de calitate comune şi a cerinţelor de producţie pentru producţia de serie de Huawei, pentru a asigura în mod constant înalta calitate.

  Este pentru a doua oară în doar în numai o săptămână când Huawei consideră necesar să facă precizări cu privire la implicarea Leica în dezvoltarea camerei duale de pe P9 şi P9 Plus.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.