More

  Scarlett Johansson şi Henry Cavill joacă într-o nouă reclamă la Huawei P9

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Reclama stylish îşi propune să prezinte mult lăudatele funcţii ale camerei Huawei P9 printr-un joc în cuplu. Totuşi, nu avem parte de dialog, nu se joacă prea mult, iar cei doi actori pur şi simplu poartă cu ei peste tot flagship-ul Huawei P9 şi imortalizează momente din viaţa de zi cu zi.

  Ne întrebăm de ce a fost nevoie de investirea unor sume mari de bani în vedete ale momentului, când întregul concept putea fi realizat cu jucători mai ieftini?

  Ei bine, ştim că Huawei ţinteşte anul acesta, mai mult ca niciodată, piaţa din America, iar compania chineză încearcă să devină reprezentativă în SUA prin capitalul de imagine adus de Scarlett Johansson şi Henry Cavill.

  Aşa cum putem observa din imaginile de mai jos, acţiunea se petrece atât în China, cât şi în America, fapt pentru care, tragem concluzia că totul este construit după o reţetă de promovare a produselor Huawei care, speră compania, să fie de succes.

  La urma urmei, ce poate fi mai americănesc decât un cawboy într-un film sau Superman într-un costum. Trebuie în cele din urmă să recunoaştem că, reclamele la Galaxy S7 şi S7 Edge în care joacă Lil Wayne sunt departe de a fi întrecute de orice reclamă Huawei lansată până la acest moment.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.