HTC a lansat oficial HTC 10 în România | NOOBZ.RO

HTC a lansat oficial HTC 10 în România

Mădălina Gănescu
- 27.04.2016, 14:06 în Smart
0

SHARES

HTC a lansat oficial HTC 10 în România, iar flagship-ul smartphone va fi disponibil în magazine începând cu a doua jumătate a lunii mai, la preţul recomandat de 3.300 lei.

Am prezentat HTC 10 o dată cu anunţarea sa oficială care a avut loc în urmă cu doar câteva săptămâni şi ştim deja că mulţi utilizatori sunt atraşi de dispozitiv, iar feedback-ul este unul neaşteptat de pozitiv, deşi nu ştim dacă smartphone-ul HTC 10 va reuşi în cele din urmă să „spele din păcatele” HTC One M9, lansat anul trecut.

HTC 10 are un display Super LCD 5 de 5.2-inch cu margini curbate Gorilla Glass, rezoluţie de 2560 x 1440, 564ppi. În plus, smartphone-ul vine cu procesorSnapdragon Qualcomm 820, aşa cum s-a zvonit până acum, 4 GB de RAM şi 32 / 64 GB memorie internă.

Dispozitivul flagship vine cu expansiune microSD, conectivitate USB Type-C, 3.5mm stereo audio jack, Bluetooth 4.2, Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 & 5GHz), NFC, DisplayPort, DNLA, Miracast, Google Cast, AirPlay, HTC Connect.

Sistemul de operare care rulează pe HTC 10 este Android 6.0 Marshmallow împreună cu HTC Sense.

În ceea ce priveşte camerele, pe spate avem o cameră UltraPixel de 12 MP cu laser autofocus, în vreme ce pe faţă este prezentă o cameră de 5 MP. Sunetul este cel care surprinde extrem în cazul smartphone-ului high-end de la HTC. Mai exact, avem aici HTC BoomSound Hi-Fi Edition şi Dolby Audio 4.

Află întreaga poveste despre HTC 10 de la HTC dând click pe link-urile de mai jos:

» HTC a lansat HTC 10: Preţ, disponibilitate, imagini şi specificaţii

» HTC 10 comparat cu Samsung Galaxy S7, LG G5, Huawei P9 şi Xperia X Performance

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!