More

  Apar imagini cu Moto X (2016), DROID Turbo 3 şi Moto X „variant” necunoscut

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De când a fost luat sub umbrela Lenovo, brandul Motorola este aşteptat să surprindă cât se poate de plăcut utilizatorii, multe voci declarând chiar că nu au în plan sub nicio formă să treacă de la dispozitivul Moto deţinut la niciun altfel de smartphone chinezesc, indiferent de „artificiile” pe care le prezintă acestea.

  Motorola a fost în minţile multor persoane de câteva luni încoace, iar weekend-ul trecut am aflat chiar că se pregăteşte un eveniment în India, în care vom afla mai multe detalii despre seria G din 2016.

  În decursul zilei de duminică, HelloMotoHK a publicat 3 fotografii, pe care le puteţi vedea mai jos, care par să prezinte Moto X (ediţia 2016) în centru, Verizon DROID Turbo 3 în dreapta şi, potrivit Evan Blass, mai multe despre dispozitivul din stânga vom afla în decursul zilei de astăzi.

  Un lucru important ar mai fi că în data de 24 august, sugerată pe display-urile telefoanelor, a putea descoperi mai multe despre seria de smartphone-uri la care lucrează Motorola de când a fost preluată de Lenovo.

  Moto X (ediţia 2016)

  Se pare că, acesta va fi Moto X (ediţia 2016) pe care mulţi îl mai numesc Moto X4. Acesta a mai apărut într-o serie de imagini chiar din luna decembrie a anului trecut.

  În urmă cu 2 zile, Evan Blass aka @evleaks a publicat din nou imaginea cu Moto x. Am putea crede că cineva a realizat o randare grafică de înaltă calitate ghidându-se după imaginea din luna decembrie, dar dat fiind faptul că vorbim de informaţii furnizate de Evan Blass, s-ar părea că vorbim chiar despre flagship-ul anului 2016.

  motox 1

  Verizon DROID Turbo 3

  droid

  „Varianta” Moto X despre care vom afla mai multe

  moto x mai mult

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.