More

  Google Maps introduce pin-uri de promovare a afacerilor locale

  Potrivit Eric Rosenburg de la Investopedia, cele 66 de miliarde de dolari venituri înregistrate de Google în 2014 vin din serviciile de publicitate, reprezentate de Google AdWords.

  Din aceste venituri, 68% sau peste 45 de miliarde de dolari vin direct din propriile website-uri Google. Forbes, de asemenea, a scos la iveală cât de profitabilă este această afacere, aşa că nu ar trebui să fie deloc o surpriză că producătorul Android a publicat astăzi un anunţ legat de câteva schimbări noi ce au fost făcute pe modelul afacerii AdWords.

  Această schimbare va apărea în curând în aplicaţia Google Maps, iar de acum, unele afaceri locale vor avea propriile pin-uri, completate cu logo-ul companiei, care permite vizibilitate simplă şi rapidă atunci când eşti în căutare de locaţii.

  Maps-Pin

  Aşa cum explică Google, compania investeşte în continuare în experienţe personalizate pentru afaceri în google Maps, menite să ajute la creşterea vizitelor în magazine. „În primul rând, experimentăm o serie de formate de reclame în Maps, care ajută utilizatorul să găsească mai uşor afacerea pe măsură ce navighează în Google Maps. Spre exemplu, utilizatorii Maps ar putea să înceapă să vadă pin-urile promovate pentru cafenelele apropiate, benzinării sau locuri unde pot mânca împreună cu rute de condus.”

  Ce părere ai? Era necesară o astfel de schimbare în Google Maps? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here