More

  Huawei va produce din nou Nexus anul acesta

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Nu exagerăm cu nimic când spunem că Nexus 6P a fost cel mai bine primit telefon Nexus din toate timpurile. Desigur, este puţin cam mare pentru mulţi, dar avantajele sale au depăşit cu mult aspectele negative, aducând dispozitivul destul de aproape de perfecţiune, în comparaţie cu legendarul Nexus 5.

  În timpul lansării dispozitivelor Huawei în Africa de Sud, managerul generalal Consumer Business Grup de la Huawei în Africa de Sud, Charlene Munilall, a declarat pentru Gear Burn că „vom produce din nou anul acesta Nexus, aşa cum ne-am obişnuit.” În vreme ce multe zvonuri au indicat către posibilitatea ca HTC să fie partenerul care va produce dispozitivele Nexus în 2016, atât pentru terminalele high-end „P”, cât şi pentru cele pentru buget limitat „X” Nexus, această ultimă declaraţie clarifică mai bine lucrurile.

  Nu este pentru prima dată când auzim că Huawei ar putea fi în spatele liniei Nexus high-end, dar este pentru prima dată când auzim această informaţie din gura unui executiv Huawei.

  Desigur, Munilall s-ar fi putut referi la altceva (a discutat despre produsele Nexus 6P importate în Africa de Sud anul trecut), dar indiferent la ce s-a referit, a reuşit să schimbe percepţia utilizatorilor asupra a ceea ce se pregăteşte. Aşa cum bine ştim, se spune că HTC va produce ambele dispozitive Nexus în 2016, sub nume de cod Marlin şi Sailfish.

  „Produsul Nexus este un produs foarte nişat … iubitorii de tehnologie îl adoră, dar avem un număr limitat de persoane care îl vor cumpăra. Hence Cellucity a cumpărat doar 300 … în ţară”, a explicat aceasta.

  „… Operatorii de regulă nu iau dispozitivele Nexus”, adaugă Munilall.

  „Acestea fiind spuse, distribuitorii, piaţa noastră deschisă, aduc într-adevăr dispozitivele, astfel le primeşte şi Cellucity … iar acest lucru se va întâmpla şi anul acesta. Producem Nexus din nou anul acesta, aşa cum ne-am obişnuit”, mai spune executivul Huawei.

  Android Authority a contactat Huawei pentru mai multe detalii, dar reprezentanţii companiei au refuzat să comenteze pe marginea acestui subiect.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.