More

  Huawei lucrează la propriul sistem de operare? Ce răspuns are CEO-ul companiei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Până şi un gigant mobile precum Samsung are probleme în dezvoltarea Tizen OS, lucru ce ne determină să ne întrebăm de ce ar vrea Huawei să urmeze aceeaşi tactică, să dezvolte un sistem de operare special pentru dispozitivele mobile din portofoliu.

  Zvonurile recente spun că producătorul de smartphone-uri chinez lucrează în prezent la dezvoltarea unui software alternativ la Android, numit Kirin OS. Este adevărat acest lucru? Nu suntem siguri încă, dar CEO-ul Richard Yu a dus conversaţia pe Weibo şi lucrurile devin din ce în ce mai interesante.

  Yu exprimă devotamentul companiei pentru a lucra cu Android, atât timp cât platforma serveşte vieţilor utilizatorilor. Acesta mai spune că va continua să îmbunătăţească Android prin personalizarea sistemului şi prin adăugarea propriei amprente asupra experienţei. Dar ne răspunde CEO-ul Huawei la întrebre prin cele e precizate?

  Nu chiar! Richard Yu a decis să tacă cu privire la dezvoltarea oricărui sistem de operare pentru dispozitivele mobile ale companiei, care ar putea fi folosit ca Plan B. Unii sunt de părere că tăcerea spune multe, în vreme ce alţii preferă să nu bănuiască prea mult. Desigur, lansarea unui sistem de operare special pentru dispozitivele mobile Huawei nu este tocmai potrivită la acest moment.

  Android şi iOS sunt liderii pieţii de foarte mult timp, iar asta mulţumită suportului amplu şi milioanelor de aplicaţii. Studiile realizate de Statista arată că avem 2.200.000 de aplicaţii în Google Play şi 2.000.000 în Apple App Store. Orice alt magazin de aplicaţii se străduieşte din greu să determine utilizatorii să se alăture.

  Pe locul 3 avem Windows cu 669,000 de aplicaţii. Totuşi, să nu uităm cât de mult se plâng utilizatorii Windows Phone cu privire la opţiunile aplicaţiilor şi vorbim despre al 3-lea cel mai mare app store. Disponibilitatea software-ului este cheia şi ar putea fi prea târziu să concurezi cu giganţi, asta numai dacă nu cumva ai puse la cale planuri extrem de serioase.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.