More

  Logitech lansează tastatura K780 Multi-Device, ideală pentru orice dispozitiv

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Logitech prezintă astăzi noua tastatură Logitech® K780 Multi-Device Wireless Keyboard, o tastatură pentru PC complet echipată care funcționează și cu tablete sau telefoane inteligente. Prin atingerea unui buton Easy-SwitchTM utilizatorii pot trece cu ușurință să scrie pe oricare dintre cele trei dispozitive conectate.

  Când vine vorba de scriere, putem crea un document rapid și confortabil pe PC, însă când se pune problema de a răspunde unui SMS suntem limitați la ceea ce putem face cu două degete. Acum, cu noua tastatura K780 Multi-Device utilizatorii pot scrie cu aceeași viteză ca și pe PC, pe toate dispozitivele conectate la tastatură, comutarea fiind posibilă la o atingere de buton” a declarat Art O Gnimh, director global tastaturi al Logitech.

  Tastatura K780 Multi-Device oferă o scriere sensibilă și silențioasă. Tastele mari și adâncite cu atenție oferă precizie și confort scrierii, în timp ce pad-ul de 10 taste numerice face mult mai ușoară introducerea cifrelor. O fantă de cauciuc integrată permite așezarea dispozitivelor mobile într-un unghi perfect de vizualizare, de la telefoane inteligente și până la tablete iPad Pro de 12 inci. Tastatura este subțire și beneficiază de o construcție solidă alături de un design proiectat să arate bine indiferent de loc, fie ca este vorba de birou sau spațiul de acasă.

  Noul model K780 Multi-Device se poate adapta dispozitivelor utilizatorilor chiar dacă aceștia folosesc un iPhone® ori un PC cu sistem de operare Windows®. Aspectul cheie este familiar și permite accesarea shortcut-urilor favorite. Prin intermediul ambelor tehnologii Logitech Unifying™ USB și Bluetooth® Smart utilizatorii au la îndemână posibilitatea de a alege cel mai bun mod de a se conecta la computer, telefon sau tabletă.

  Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard_1.jpg

  Cu un mod de economisire a energiei și un comutator pornit/oprit, tastatura K780 Multi-Device oferă până la 24 de luni de viață a bateriei – destul timp pentru acomodarea scrierii pe toate dispozitivele cu o singură tastatură.

  Disponibilitate

  Tastatura wireless K780 Multi-Device este disponibilă începând de astăzi pe site-ul Logitech.com la un preț de 99.99 EUR. Pentru mai multe informații vizitați Logitech.com ori pagina de Facebook.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.