More

  Următorul tău telefon Android ar putea fi capabil să recunoască obiectele din jurul tău

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google tocmai a achiziţionat o companie startup numită Moodstocks care se concentrează pe software-ul de recunoaştere pentru smartphone-uri.

  În afară de maşina impresionantă de învăţare de la Google şi capacităţile de recunoaştere a inteligenţei artificiale, se pare că „mai sunt multe de făcut în aceeastă zonă”.

  Potrivit unei postări de pe blogul Google cu privire la achiziţie, Moodstocks „dezvoltă noi algoritmi pentru recunoaştere vizuală şi învăţare mecanică, ca de altfel şi o tehnologie pentru recunoaşterea imaginilor şi obiectelor de pe dispozitivele mobile.”
  Pe website-ul Moodstock vedem că ţelul companiei a fost întotdeauna acela de a „oferi ochi maşinăriilor prin transformarea camerelor în senzori inteligenţi capabili să observe ce se întâmplă în jur.” Puteţi vedea asemănările evidente dintre munca celor de la Moodstock şi Project Tango de la Google. Moodstock şi-a făcut debutul pe dispozitivele de recunoaştere a imaginilor în anul 2012 şi a petrecut ultimii ani lucrând la recunoaşterea obiectelor.

  Echipa Moodstock a fost achiziţionată împreună cu compania şi se va muta în centrul French R&D deţinut de Google.

  „Suntem nerăbdători să anunţăm că am ajuns la o înţelegere pentru a ne uni forţele cu Google cu scopul de a ne desfăşura activitatea la scară largă.” Se zvoneşte că, Google lucrează la o funcţie de recunoaşterea a imaginilor care va funcţiona prin aplicaţia galeriei pe fotografii deja făcute, dar este neclar dacă acest lucru a dus la achiziţia despre care am aflat astăzi.

  Foto: digitaltrends.com
  Sursa: Android Authority

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.