More

  A avut asupra sa o carcasă iPhone în formă de pistol şi acum suportă consecinţele

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În vremurile în care atacurile teroriste au loc tot mai des în spaţiile publice, ultimul lucru pe care vrei să îl faci este să te prezinţi la tine cu ceva ce seamănă cu un pistol în buzunarul tău.

  Totuşi, se pare că există şi persoane mai îndrăzneţe şi care nu se gândesc deloc la consecinţele unui astfel de gest. Un bărbat care se pregătea să îmbarce în avion din Aeroportul London Stansted a fost imobilizat de poliţişti pentru un gest care acestuia i s-a părut extrem de distractiv.

  Deşi la prima vedere ai tendinţa că nu este nimic grav să porţi la tine un iPhone într-o carcasă care are forma unui pistol, consecinţele uneori pot fi fatale chiar pentru deţinători. În momentul în care poliţia sesizează că ai putea avea asupra ta o armă de foc trebuie să ia decizii de moment care te pot costa nu doar pierderea unui avion, ci poate şi pierderea vieţii.

  În acest caz, bărbatul nu purta asupra sa telefonul în carcasa sub formă de pistol la vedere, ci aceasta a fost descoperită la controlul de securitate. În prezent, bărbatul suportă consecinţele legale cu privire la folosirea cuvintelor de ameninţare sau a comportamentului care poate alarma sau stresa persoanele din jur. De asemenea, ar putea fi acuzat că posedă o imitaţie de armă de foc într-un spaţiu public.

  pistol carcasa 1

  Poliţia a mai fost avertizată de astfel de cazuri în trecut, iar retailerii online precum Amazon sau eBay au scos de la vânzare carcasele sub formă de pistol.

  Sursa: 9to5Mac

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.