More

  Samsung lansează UFS, cel mai rapid card de memorie din lume

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cum ţi s-ar părea dacă cardul de memorie din telefonul tău ar fi la fel de rapid ca un SSD drive sau dacă ai putea citi un film de 5 GB în 10 secunde? Samsung vine în ajutorul tău, pentru că tocmai a lansat primele carduri UFS în format microSD din lume.

  UFS vine de la Universal Flash Storage şi a doua ediţie a acestuia este ceea ce puteţi găsi pe memoria internă de pe flagship-urile smartphone Galaxy.

  UFS-urile de la Samsung sunt potrivit pentru drone, DSLR-uri, camere de acţiune şi de VR şi nu numai, dar nu este exclus să existe utilizatori care să le pună şi în telefonele lor mobile. Pentru moment, Samsung nu a anunţat preţul acestor carduri, dar vă vom ţine la curent cu noile detalii.

  Noile carduri de 32/64/128/256 GB sunt capabile să citească informaţia cu 530 MB/s şi să o scrie cu 170 MB/s, de până la trei ori mai rapid decât cele mai performante carduri microSD din prezent. Mai mult, gadgeturile beneficiază de o viteză de citire de 40,000 IOPS, de până la 20 de ori mai mare decât produsele alternative de pe piaţă, şi de scriere de 35.000 IOPS, de 350 de ori mai ridicată decât în cazul cardurilor clasice microSD.

  „Noul nostru card UFS de 256 GB va furniza o experienţă de utilizare ideală pentru clienţii centraţi pe digital şi fac ca industria să stabilească cea mai competitivă soluţie de card de memorie”, spune Jung-bae Lee, senior vice president, Memory Product Planning & Application Engineering, Samsung Electronics. „Prin lansarea liniei noastre de carduri UFS de înaltă performanţă, schimbăm paradigma de creştere a pieţei de carduri de memorie pentru a prioritiza performanţa şi comoditatea utilizatorului mai presus de orice.”

  Sursa: Samsung

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.