Home Divertisment Gaming Studioul King lansează jocul Farm Heroes Super Saga

Studioul King lansează jocul Farm Heroes Super Saga

0

King a lansat Farm Heroes Super Saga, al doilea joc din populara franciză Farm Heroes. Noul titlu de la King reintroduce jucătorii pe tărâmurile fermelor, unde căutarea păcii continuă în timp ce aceaștia își potrivesc drumul printr-o serie de noi provocări, moduri de joc și mecanici sociale.

Jocul Farm Heroes Super Saga a beneficiat și de contribuția QA Hub-ului King Digital Entertainment din România, prin echipele de QRT și Ninjas care au testat experiența de utilizare și problemele de programare.

Disponibil gratuit în Apple App Store, Google Play Store și pe Facebook, Farm Heroes Super Saga oferă jucătorilor noi dimensiuni de gameplay, pentru ca aceștia să-l învingă pe ratonul Rancid și pentru a câștiga Country Show. Jucătorii se pot aștepta la o nouă caracteristică interesantă, „Super Cropsie” care se activează în momentul în care patru „Cropsies” sunt potrivite sub forma unui pătrat. „Super Cropsies” valorează mai multe puncte, indiferent de potrivirile făcute după activarea lor, fără să-și piardă valorea. Astfel, jucătorilor li se permite să-și atingă obiectivele mai rapid.

Noul joc se va lansa și cu noi „Cropsies” animate, printre care și o roșie bine dispusă, dar stângace, o banană entuziastă, o prună carismatică și inocentă, o pară neobrăzată, dar și unele deja cunoscute și îndrăgite precum morcovul și picătura de apă. Jocul are de asemenea noi personaje, cum ar fi Fidget, o veveriță hiperactivă și pe alocuri uitucă, și Darwin, o capră serviabilă și vorbăreață.

Alte elemente noi includ o hartă lenticulară, personaje noi și patru noi moduri de joc:

» Growth: în modul Growth, jucătorii trebuie să culeagă atât Cropsies, cât și Super Cropsies. Cele din urmă vor avea o lădiță dedicată, separată de restul

» Wind: În acest mod, în momentul fiecărei potriviri, vântul impinge „Cropsie”-urile în direcția ultimului swipe

» Nut: Scopul modului Nut este să o ajuți pe veverița Fidget să ajungă la nuca sa. Jucătorii se pot folosi de modul Wind pentru a muta veverița de-a lungul planșei de joc

» Hay: Jucătorii trebuie să o hrănească pe capra Darwin, potrivind „Cropsies” în linie cu aceasta pentru a o momi de-a lungul planșei de joc

Farm Heroes Super Saga se lansează și cu o nouă caracteristică socială care le va permite jucătorilor să concureze împotriva prietenilor lor prin obținerea mai multor puncte și urcarea în clasament. „Country Show” este un eveniment cronometrat în timpul cărora jucătorii trebuie să își crească propriile „Cropsies”.

La finalul fiecărui eveniment va exista un „Country Show” în cadrul căruia, cu cât „Cropsie”-ul este mai mare, cu atât jucătorii vor putea câștiga mai multe Iubitorii Farm Heroes pot să-și cultive drumul printre cele 205 niveluri disponibile acum.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version