More

  Rooftop Sessions: Terasa Grand Combo dă startul weekendurilor prelungite din această vară

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Grand Combo decretează joia, seara spectacolelor de improvizație și vinerea, zi de concerte și muzică live. În perioada 22 iulie – 26 august, terasa Grand Combo, situată pe acoperișul centrului comercial Băneasa Shopping City (etajul 2), îi invită pe toți amatorii de distracție să înceapă weekendul mai devreme într-unul dintre cele mai relaxate locuri din București.

  Seria de improvizații este deschisă de trupa Pe Care, ce urmează să susțină spectacole pe 28 iulie, respectiv 18 august. Cei 3 actori profesioniști și un pianist, proveniți din 4 trupe distincte, din 3 orașe diferite, fac din Pe Care un adevărat dream team al improvizației. Distracția continuă cu Backstage Boys, o trupă savuroasă de tineri actori, pentru care umorul este un stil de viață. Reprezentațiile lor vor zgudui terasa în hohote de râs pe 4, 11 și 25 august.

  Cei care au participant la evenimentele de anul trecut vor recunoaște, cu siguranță, trupa Life On Mars. Toți ceilalți trebuie să se aștepte, pe 29 iulie, respectiv 19 și 26 august, la un show vibrant, care va reuni melodii originale și coveruri surprinzătoare. Cei care, însă, vor ajunge pe terasa Grand Combo pe 22 iulie, 5 și 12 august, vor avea ocazia să asculte pop-rock autentic, relaxat și ironic,  în interpretarea boy bandului The dAdA.

  „Grand Combo a fost gândit pentru a furniza cât mai multe alternative de petrecere a timpului liber, în familie sau alături de prieteni, care să răspundă așteptărilor tuturor tipuri de public. Ne bucurăm că acest anotimp ne permite să diversificăm activitățile pe care le punem la dispoziție prin extinderea distracției outdoor, pe singura terasă rooftop din Băneasa Shopping City. Vara aceasta, ne întâmpinăm clienții cu muzică live și cu umor de calitate, într-un spațiu versatil, aproape nebucureștean”, a declarat Simona Manea, EBU Marketing Director.

  Toate spectacolele se vor desfășura începând cu ora 20:30, intrarea fiind gratuită.

  Rooftop sessions

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.