More

  Intel a început să livreze noua generaţie de procesoare Kaby Lake

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  CEO-ul Intel, Brian Krzanich, a confirmat că livrările noii generaţii de procesoare Intel au demarat deja.

  „Livrarea” presupune ca noile procesoare Kaby Lake să ajungă la toţi partenerii Intel, precum Apple şi HP. Odată ajunşi la producători, vom vedea cât de curând dispozitive care să fie echipate cu cea de-a şaptea generaţie de procesoare Intel, cel mai probabil până la finalul acestui an.

  Trebuie menţionat faptul că lansarea procesoarelor Kaby Lake a fost devansată. Intel a încercat să treacă de la procesul de 22nm la 14nm pentru a micşora arhitectura cipset-ului, ceea ce a dus la devansarea faţă de ciclul normal de lansare.

  În urmă cu patru luni, Intel a recunoscut că încearcă să aducă îmbunătăţiri procesului 14nm. Procesoarele „Cannonlake„, care vor fi primele procesoare Intel care vor folosi 10nm, sunt programate pentru a intra în producţie în 2017.

  Procesoarele Kaby Lake nu au dimensiuni reduse, dar sunt mai performante. Odată cu schimbarea procesului de dezvoltare, Intel a luat angajamentul de a livra produse din ce în ce mai bune, cu fiecare generaţie.

  Nu ştim exact data la care procesoarele Kaby Lake au început să fie distribuite, la fel cum nu ştim sigur dacă acestea vor fi disponibile pe laptopurile MacBook Pro.

  Din cauza devansării datei de lansare a noilor procesoare Intel, mulţi au presupus că Apple va folosi procesoarele Skylake, urmând la următorul MacBook Pro să actualizeze configuraţia pentru a include procesorul Kaby Lake.

  Rămâne de văzut în această toamnă, care este decizia pe care Apple a luat-o în ceea ce priveşte procesorul cu care echipează gama MacBook Pro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.