Magic Leap a prezentat o demonstraţie de shopping cu ajutorul realităţii augmentate

NoobZ
- 26.07.2016, 10:10 în Realitate Virtuală
0

SHARES

Ne-am obişnuit deja cu incursiunile în realitatea augmentată, cu care Magic Leap ne delectează când şi când, dar de această dată compania a făcut un pas înainte.

Magic Leap a realizat o demontraţie folosindu-se de o aplicaţie chinezească, ce are ca scop achiziţionarea produselor online. Aţi înţeles bine. Este vorba de cumpărături online prin intermediul realităţii augmentate.

Cu ce ne ajută pe noi, utilizatorii de rând? În primul rând, vom avea o vedere 360 de grade a produsului, cât şi o scară de 1:1. Practic, dacă vrem să cumpărăm o lampă, spre exemplu, nu numai că ştim cum arată, dar vom vedea şi cum se integrează în apartementul nostru.

În timpul prezentării, CMO Magic Leap, Brian Wallace, alături de CEO-ul Alibaba, Chris Tung, au oferit publicului un preview al modului în care această tehnologie funcţionează.

Demonstraţia a fost realizată cu produsele companiei Alibaba şi datorită faptului că Alibaba este unul dintre jucătorii importanţi care a investit în Magic Leap.

Video-ul este destul de intuitiv, cu toate că nu a fost ilustrat cu produse care să aibă denumirea în limba engleză, iar pe noi oricum ne interesa modul de funcţionare al sistemului Magic Leap, care se speculează că va include şi o pereche de ochelari specială pentru cumpărăturile online.

Magic Leap nu a oferit niciun indiciu cu privire la data la care această tehnologie va fi disponibilă publicului larg, dar cu investiţii de 1,3 miliarde de dolari, de la companii precum Google, Qualcomm şi Legendary Entertainment, cât şi parteneriatele create cu Lucasfilm, majoritatea companiilor au aşteptări mari de la Magic Leap.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!