More

  Vânzările Apple Watch au scăzut cu 55% de la lansare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple Watch întâmpină vremuri tulburi, potrivit ultimelor rapoarte ale cercetătorilor de piaţă şi firmei de analiză IDC. Aceştia precizează că vânzările Apple Watch au scăzut cu 55% în cel de-al doilea trimestru al acestui an, în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, când smartwatch-ul a fost lansat.

  Între timp, vânzările de smartwatch-uri ale companiilor competitoare precum Samsung şi Lenovo au crescut cu 51%, respectiv 75%, în aceeaşi perioadă, cel de-al doilea trimestru din 2015 comparativ cu cel de-al doilea trimestru din 2016.

  Deşi rapoartele conturează o imagine fragilă pentru Apple Watch, Apple deţine în continuare cea mai mare parte din piaţa de smartwatch-uri, cu 47%. Samsung este pe locul doi cu 16% şi Lenovo pe loul trei cu 9% market share. În luna martie a acestui an, Apple a făcut primul pas spre a face mai cunoscut Apple Watch şi a scăzut preţul de plecare pentru modelul de 38 mm de la 349 de dolari la 299 de dolari.

  În toamna aceasta, Apple va prezenta watchOS 3, o nouă versiune de software pentru Apple Watch. WatchOS 3 va fi disponibil pe următoarele versiuni de smartwatch-uri ale companiei. Apple Watch 2 se zvoneşte că va fi lansat în toamna acestui an cu un procesor mai rapid şi cel mai probabil cu capacităi celulare încorporate.

  Samsung a avut un succes real abia cu Gear S2, lansat anul trecut, deşi a reuşit în 2013 să schimbe industria modernă de smartwatch-uri cu Galaxy Gear. Lenovo Moto 360 nu lasă nici el de dorit, dar există loc de îmbunătăţiri întotdeauna pentru ca Android Wear să funcţioneze mai bune la încheietura mâinii. Android 2.0 se va lansa în toamna acestui an şi va aduce îmbunătăţiri majore pe platforma de smartwatch-uri a Google.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.