Cum afli când un Pokemon se află lângă tine fără să deschizi Pokemon GO | NOOBZ.RO

Cum afli când un Pokemon se află lângă tine fără să deschizi Pokemon GO

Mădălina Gănescu
- 27.07.2016, 11:06 în Aplicaţii
0

SHARES

Se numeşte PokeDetector şi ar putea fi aplicaţia care să schimbe modul în care ne-am obişnuit să jucăm Pokemon GO până acum.

Premisa de la care pleacă această aplicaţie este simplă şi aduce funcţionalitate la Pokemon Go, o funcţionalitate pe care ne-am fi aşteptat ca jocul să o aibă încă de la lansare. După ce te autentifici în contul Google, PokemonDetector rulează în background şi îţi trimite notificări atunci când în imediata apropiere se află un Pokemon.

Partea grozavă la PokeDetector este că raza de depistare a pokemonilor este de două ori mai largă decât cea din jocul Pokemon Go, ceea ce înseamnă că plaja de capturare a Pokemonilor se va extinde considerabil.

În plus, aplicaţia îţi prezintă chiar şi o hartă care îţi arată exact unde se plimbă micuţii monştri de buzunar şi îţi spune cât va mai dura până când aceştia vor dispărea din zonă, astfel încât să ştii cât timp ai la dispoziţie să îi prinzi.

Desigur, pentru a te bucura la maximum de o astfel de experienţă de prindere a pokemonilor, trebuie să fii conştient că atât timp cât o aplicaţie rulează în background, autonomia bateriei nu va mai fi la capacitate maximă şi vei avea nevoie de un încărcător în permanenţă pe unde ai de mers sau de o baterie externă.

Dacă eşti interesat să testezi aplicaţia PokeDetector, poţi să o descarci din Play Store.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!