More

  5 cele mai bântuite hoteluri din Marea Britanie

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Crezi sau nu, pentru unii turişti este pe cât de înfricoşător, pe atât de distractiv să petreacă o noapte într-un hotel bântuit sau cel puţin care are o istorie care spune că noapte pot avea loc lucruri de neimaginat în interiorul clădirii.

  Dacă te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai bântuite hoteluri din Marea Britanie, iată răspunsurile mai jos. 5 cele mai bântuite hoteluri din Marea Britanie:

  Dalhausie Castle, Edinburg, Scoţia

  Aici au loc apariţii ciudate, se aud zgomote care îţi fac pielea ca de găină şi se aud paşi de fantome la primele ore ale fimineţii. Dalhouse este un vis pentru investigatorii de paranormal. Hotelul datează încă din secolul al 13-lea şi se zvoneşte că este bântuit de însuşi Sir Alexander Ramsay care a fost înfometat până la moarte în 1342, până la Lady Catherine, cunoscută drept „doamna gri”, care se spune că a murit de inimă rănită.

  Hever Castle, Kent, Anglia

  Istoria spune că hotelul de 5 stele este bântuit de Anne Boleyn. Mai mulţi turişti au raportat prezenţa unei prezenţe feminine noaptea târziu în grădini.

  Ruthin Castle Hotel, North Wales

  Acest castel antic datează din anii 1200 şi este cunoscut ca fiind una dntre cele mai înspăimântătoare hoteluri din Wales. Se spune că, hotelul este bântuit de Lady Gray, care după ce a omorât amanta soţului, a fost condamnată la moarte. Spiritul său se spune că bântuie holurile şi pivniţele castelului şi în ziua de astăzi.

  The Bell Inn, Norfolk, Anglia

  Se spune că, în acest pub englezesc sunt auziţi copii invizibili în camere goale, un călugăr care se roagă pe coridoare şi fantoma unei domniţe care a fost împinsă la moarte care bântuie camera 10. În plus, oaspeţii şi staff-ul au raportat miros de parfum, senzaţia că sunt urmăriţi şi senzaţia de respiraţie de gheaţă în ceafă.

  Ettington Park Hotel, Stratford-Upon-Avon, Anglia

  În trecut era supranumit „cel mai bântuit hotel din Marea Britanie”. Lady Emma se pare că este cea care se plimbă pe holurile hotelului, deşi a murit în urmă cu foarte mulţi ani. În plus, oaspeţii spun că o femeie în ţinută victoriană se plimbă neîncetat, iar un bărbat în uniformă de ofiţer păzeşte clădirea noaptea.

  Sursa: News.com.au

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.