More

  Cum mi-am transformat sufrageria în sală de cinema pe durata concediului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Familia mea este compusă din membri total diferiţi unul faţă de celălalt. Unii sunt pasionaţi de jocuri pentru smartphone sau calculator, în vreme ce alţii de citit sau de vizionat filme/meciuri. Eu, obişnuiesc să fac câte puţin din fiecare, pentru că din fire mă plictisesc destul de repede.

  O dată la câteva luni mă apucă un dor nebun de lenevit şi de vizionat seriale, show-uri de stand-up comedy sau pur şi simplu vreau să revăd albumul foto cu amintirile vii adunate de-a lungul vieţii. Pentru a face asta, pot folosi smartphone-ul, tableta, laptopul, calculatorul sau, aşa cum am descoperit mai nou, un videoproiector.

  Am avut plăcerea să testăm pentru o perioadă de o săptămână videoproiectorul TH670s de la BenQ şi, din fericire, pentru că tocmai intrasem în concediul de odihnă, ne-am bucurat de el din plin. TH670s este un proiector perfect pentru acasă, indiferent dacă te uiţi la filme, la tutoriale sau urmăreşti un meci de fotbal cu prietenii.

  Noi am instalat TH670s de la BenQ în sufragerie, unde avem la dispoziţie un perete alb pentru plăcerile noastre nevinovate din timpul liber, adică pentru filme. Claritatea şi nivelul detaliilor sunt foarte bune, iar proiectorul vine cu o serie de caracteristici şi tehnologii importante de care credem cu tărie că trebuie să se ţină cont atunci când se doreşte investirea unei sume de bani într-un proiector.

  BenQ TH670s se bucură de o serie de îmbunătăţiri aduse sistemului de răcire, oferă conectivitate wireless Full HD şi o interfaţă prietenoasă cu utilizatorul.

  20160714_202408

  Sistemul optic Full HD 1080p, este realizat integral din sticla cea mai pură, asigurând cel mai mare grad de utilizare a luminii emise de lampa proiectorului. Datorită proprietăților speciale, cum ar fi acoperirea cu un strat ce diminuează dispersia luminoasă, sunt eliminate aberațiile cromatice, pentru a beneficia de imagini perfecte, de fiecare dată.

  În ceea ce priveşte sistemul audio, TH670s de la BenQ oferă calitate deosebită, dar pentru că am dorit să trăim întocmai experienţa unei săli de cinema chiar la noi în sufragerie, am decis să conectăm la dispozitiv boxa wireless UE ROLL.

  Partea frumoasă la videoproiectorul TH670s de la BenQ este că poţi să vizionezi filme proiectate pe peretele din sufragerie şi în timpul zilei, pentru că acesta optimizează automat setările de culoare, luminozitate şi sunet, pentru a obţine experienţa vizuală dorită.

  20160714_203623

  Nu exagerăm cu nimic când spunem că un videoproiector precum TH670s de la BenQ este o alegere mai bună decât un Smart TV sau un televizor Full HD cu diagonala mare (desigur, fiecare dintre cele enumerate au rolul lor în casele utilizatorilor). De ce am opta pentru un astfel de proiector în locul unei plasme TV sau a unui smart TV? Ei bine, pentru că un astfel de dispozitiv poate fi depozitat cu uşurinţă oriunde în casă, se instalează extrem de uşor şi oferă o experienţă de cinema la tine acasă în orice moment al zilei.

  Spre exemplu, noi folosim sufrageria pentru diferite activităţi: pe post de birou de lucru, pentru socializarea cu cei dragi, dar şi pentru relaxare, iar pentru că locuim la bloc, spaţiul pe care îl avem la dispoziţie nu este cel mai generos şi trebuie să îl adaptăm în funcţie de situaţie. În plus, nu multe persoane mai urmăresc în prezent ceea ce se întâmplă la TV, dar dacă vor totuşi să facă asta, o pot face online şi pot proiecta totul pe peretele alb din sufragerie. Aşa că, iată un alt argument pentru care un videoproiector este o investiţie inteligentă şi nu o cheltuială.

  20160714_225141

  Videoproiectorul are mult mai multe întrebuinţări decât pentru a viziona un meci de fotbal sau un film bun. Spre exemplu, poate fi utilizat pentru anumite prezentări necesare la locul de muncă, în team building-uri, pentru karaoke şi pentru multe alte activităţi la care trebuie să participe mai multe persoane. În curând, vom prezenta o idee inedită de utilizare a unui videoproiector, aşa că te invităm să urmăreşti în continuare Noobz.ro.

  Dacă ai întrebări, vrei să ne spui părerea ta cu privire la videoproiectorul TH670s sau să ne oferi alte recomandări de videoproiectoare, te invităm să o faci în secţiunea de comentarii de mai jos sau la adresa de e-mail: redactie@noobz.ro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.