More

  Facebook testează o serie de filtre pentru LIVE, fotografii şi video-uri

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Facebook tocmai a introdus un set de filtre interactive pe care utilizatorii le pot aplica pe clipuri video, fotografii şi chiar în timpul în care transmit LIVE pe Facebook.

  Aceste „filtre creative” sunt asemănătoare cu cele pe care le puteţi utiliza în Snapchat, dar numărul lor nu este la fel de mare precum cele din aplicaţia concurentă. Facebook a implementat un set de filtre live cu ocazia Olimpiadei de la Rio 2016, aşa încât fiecare dintre voi să vă puteţi manifesta suportul pentru echipa ţării voastre cu o serie de măşti şi rame virtuale inspirate din steagul naţional.

  Pentru moment, noua funcţie este disponibilă doar pentru utilizatorii de Facebook iOS şi Android din Canada şi Brazilia.

  „Modul în care oamenii distribuie s-a schimbat mult”, a declarat Managerul de Produs de la Facebook, Sachin Monga, pentru Tech Crunch. „În urmă cu 12 ani, majoritatea lucrurilor care se distribuiau erau reprezentate de text. Acum, mobilul a schimbat puţin lucrurile, dar nu ne-am schimbat de fapt uneltele. Dacă vă uitaţi la ce distribuie oamenii, acum sunt în mare parte poze, iar în curând vor fi mai mult video-uri. Strategia noastră este foarte simplă. Vrem să facem mai uşoară distribuirea fotografiilor şi video-urilor”, explică Monga.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.