More

  Tehnologia memoriei 3D va prelungi perioada de funcţionare a bateriei smartphone-urilor

  Tehnologia 3D NAND dezvoltată de Micron, are un potenţial foarte mare cu beneficii majore pentru perioada de funcţionare a dispozitivelor.

  Micron a lansat primul tip de memorie, bazată pe tehnologia 3D NAND, creată special pentru smartphone, careaduce îmbunătăţiri majore ale perfomanţelor.

  Compania a produs un cip cu memorie de 32GB, care foloseşte tehnologia 3D NAND, şi cu specificaţii Universal Flash Storage 2.1, care oferă o performanţă sporită, comparativ cu memoria actuală, ceea ce aduce o pornire mai rapidă a dispozitivului şi un timp de răspuns mai bun, în general.

  Compania Micron spune că memoria 3D NAND este cu 30% mai mică decât NAND (2D), având aceeaşi capacitate de stocare, ceea ce înseamnă că producătorul poate instala o baterie mult mai mare, ceea ce sporeşte şi timpul de funcţionare al dispozitivului.

  Acest tip de memorie se adresează în special pentru dispozitivele midrange şi premium. Micron a oferit mostre mai multor producători, iar doritorii vor putea beneficia de acest produs spre finalul acestui an.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here