More

  Kingii este gadgetul care te salvează de la înec

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pentru persoanele care nu ştiu să înoate la nivel avansat sau pentru copiii care obişnuiesc să se aventureze în apa atunci când părinţii sunt distraşi, a fost creat gadgetul numit Kingii.

  Este vorba despre o brăţată pentru toţi iubitorii de apă, de fapt. Dacă ai nevoie de un sistem care să te ajută să te menţii la suprafaţa apei sau constaţi că apa este mult prea adâncă şi există riscul să te îneci, dacă ai o brăţară Kingii, trebuie doar să tragi piedica de siguranţă, iar un balon cu dioxid de carbon te va ridica instant la suprafaţă.

  Kingii este o invenţie pe care fiecare dintre noi ar trebui să o deţinem, mai ales dacă ne plac escapadele la mare sau cel puţin la piscină. Aceasta este destul de uşoară şi poate fi purtată în şi pe lângă apă. Poţi refolosi Kingii înlocuind rezerva de CO2 din interiorul brăţării.

  Producătorii precizează că Kingii nu poate ţine locul unei veste de salvare, dar în mod cert poate fi un dispozitiv care la un moment dat poate face diferenţa între viaţă şi moarte. Kingii este un dispozitiv wearable recomandat nu doar copiilor, ci şi adulţilor, dar mai ales iubitorilor de sporturi de apă.

  Tom Agapiades, fondator şi preşedinte Kingii, spune că a inventat Kingii Wearable pentru că a avut un prieten foarte bun care a murit înecat. Chiar şi cel mai experimentat înotător poate să piardă controlul când se află în apă, iar uneori poate plăti cu preţul vieţii dacă nu este pregătit.

  Mai mult de 372.000 de oameni se înneacă an de an în lume. Chiar dacă Kingii nu poate înlocui o vestă de salvare, poate oferi un sprijin suplimentar ori de cât ori este necesar.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.