More

  Ford plănuieşte să aducă primele maşini autonome pe străzi în 5 ani

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ford plănuieşte să lanseze maşini complet autonome în termen de 5 ani de zile de acum înainte. Maşinile nu vor avea frâne sau pedale pentru acceleraţie sau ambreiaj. În viziunea Ford, şoferul pur şi simplu se va aşeza în maşină şi se va bucura de maşină.

  Pentru moment, Ford nu are la dispoziţie niciun astfel de prototip, ci pur şi simplu proclamă că vrea să producă maşini care se conduc singure şi simte că le poate poziţiona pentru servicii de ride-sharing precum Uber şi Lyft.

  Nu ştim nici măcar cu cine lucrează Ford pentru a duce la bun sfârşit acest plan. Unii spun că un factor în dezvoltarea acestui proiect este reprezentat de investiţiile companiei în Civil Maps, un startup care creează software-ul necesar pentru transformarea LiDAR în hărţi şi achiziţionarea SAIPS care produce învăţare mecanică şi computer vision software.

  Ken Washington, vice-preşedinte de cercetare şi inginerie avansată la Ford a declarat pentru The Verge: „Vizulizăm acest lucru ca activitatea de bază de a vinde autovehicule. Susţinem produsul nostru. Ne imaginăm un serviciu de călătorie viitor cu vehicule în el pe care le producem, şi să oferim un serviciu pentru clienţii noştri.”

  Acesta spune, de asemenea, că maşinile autonome vor fi mai scumpe şi vor avea mult mai multe mile la bord decât vehiculele normale. Avantajul Ford în faţa Google şi Uber sau posibil Apple, este că acesta produce de fapt maşini. 5 ani pare un interval de timp propus destul de ambiţios.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.