More

  De unde poţi comanda online mâncare noaptea în Bucureşti

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  foodpanda.ro testează potențialul livrărilor în timpul nopții, printr-o campanie demarată în Capitală, la finalul acestei săptămâni. Astfel, bucureștenii pot comanda preparatele culinare preferate, inclusiv în a doua parte a nopții, de la unele restaurante listate pe platformă.

  Prin intermediul campaniei inițiate de foodpanda, la finalul acestei săptămâni, programul de livrări va fi extins în București cu cinci ore, până la 18 ore pe zi. Astfel, gurmanzii pot comanda online mâncare în zilele de joi, vineri și sâmbătă, de la ora 10.00, până la ora 4.00 dimineața, în ziua următoare.

  ”În Capitală, numărul restaurantelor care asigură livrare după ora 23.00 este extrem de limitat. Tocmai din acest motiv, am decis să testăm potențialul livrărilor pe timpul nopții, întâmpinându-i pe bucureșteni cu o campanie ideală pentru gurmanzii care vor să aibă parte de nopți albe cu prietenii, fără grija gătitului la ore înaintate”, declară Radu Bălăceanu, Country Manager foodpanda România.

  Potrivit acestuia, campania a fost inițiată în Capitală, orașul cu cea mai mare arie de acoperire pentru foodpanda România, pentru a se stabili dacă extinderea programului de livrare în timpul nopții este fezabilă în orașele mari, dar și pentru a se observa evoluția bonului mediu de comandă după miezul nopții.

  În campanie sunt înscrise restaurantele listate pe platformă care au bucătăria deschisă și după miezul nopții. Printre acestea se numără St. Patrick, din Centrul Vechi, Berăria Germană și Le Boutique food concept store, care vor asigura livrările până la ora 2:00, Bellini Tineretului și Belviso, care vor onora comenzile primite până la ora 24:00, The BackYard, care joi spre vineri va pregăti mâncarea până la ora 24:00, iar sâmbătă și duminică până la ora 2:00.

  Restaurantele care vor asigura livrări până la ora 4.00 dimineața, pe toată perioada derulării campaniei, sunt Nargila, Dristor Doner din zona Budapesta, Divan de la Piața Romană, Mr. Purceluș, Presto Pizza şi Famous Pizza.

  foodpanda România colaborează în prezent cu peste 200 de restaurante de top din București, care prepară mâncare pentru toate gusturile, de la burgeri, pizza și fast food, la fine dining, mâncare românească, italiană, asiatică sau raw vegan, la prețuri accesibile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.