More

  Philips a lansat la IFA 2016 primul televizor OLED 4K Ambilight din lume

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Odată cu lansarea primului televizor OLED al companiei, modelul 901F de 55 de inci, TP Vision va crea un nou standard pentru performanța imaginii TV cu un set care oferă un sistem audio excepțional și un design european de top.

  » Panou OLED cu gamă largă de culori
  » Perfect Pixel Ultra HD Engine
  » Performanță HDR
  » Trei laturi Ambilight ce îmbunătățesc în mod unic experiența OLED
  » Procesor quad core susținut de Android
  » Sistem audio 6.1 integrat
  » Design de top cu materiale de calitate

  Performanțe remarcabile OLED

  Proprietățile OLED fac din această tehnologie partenerul perfect pentru “motorul” Perfect Pixel Ultra HD, prin livrarea unor imagini mult superioare în ceea ce privește reproducerea negrului, a contrastului, a mișcării și a culorilor în comparație cu cel mai puternic set LED/LCD.

  Televizoarele OLED elimină problema de a avea mereu pornită iluminarea din spate prin pixeli emisivi care au capacitatea unică de a o opri. Rezultatul obținut este o nuanță de negru cât se poate de închisă ce face ca și cele mai delicate tonuri sau umbre să devină vizibile într-un raport de contrast imens.

  Capacitatea de a putea reproduce nuanțe și niveluri de negru pur permite tehnologiei OLED să ofere o paletă de culori mai precisă și mai vibrantă pentru noul model 901F, a cărei gamă cromatică se bucură de un raport de 99% DCI-P3 WCG.

  Televizoarele OLED se bucură de o îmbunătățire enormă a unghiului de vizionare peste marginea modelelelor LCD, acestea putând oferi o luminozitate, culori și contrast la un nivel incredibil de consistență, indiferent de locul în care se află așezat utilizatorul.

  De asemenea, excepțională este și reproducerea mișcării. Televizoarele OLED sunt de 100 de ori mai rapide decât cele cu LED-uri tradiționale, oferind timp de răspuns super rapid, pentru a asigura imagini extrem de clare atât pentru transmisiunile sportive cât și pentru filmele de acțiune.

  Parteneriatul perfect

  Îmbinarea dintre tehnologia OLED și Philips Perfect Pixel Ultra HD aduce noi niveluri de calitate și performanța a imaginilor pe piață TV, atingând un indice de performanță incredibil de 3800 PPI.

  “Motorul” Perfect Pixel Ultra HD are o putere de procesare incredibilă de 4 miliarde de pixeli, ce permite sistemului să monitorizeze în mod continuu și să ajusteze luminozitatea și claritatea fiecărui pixel în parte pentru crearea unor linii fine și detalii mai profunde. Motorul de procesare a imaginii include o caracteristică intitulată Ultra Resolution care va transforma orice semnal video într-o imagine clară și rafinată de calitate UHD.

  Contrastul este îmbunătățit datorită sistemului Perfect Contrast prin procesarea locală care lucrează în directă legatură cu tehnologia Philips Micro Dimming Perfect ce optimizează contrastul imaginii.

  Datorită gamei largi de culori, reproducerea nuanțelor și a tonurilor de culoare ale panoului OLED, susținut de sistemul Philips Perfect Color ce include un amplificator de culoare inteligent pe 17 biți, este excepțională. Rezultatul este reproducerea mai exactă a mai mult de 2250 trilioane de culori vibrante inclusiv afișarea culorilor realiste a nuanțelor pielii și a nuanțelor mai curate de alb.

  Claritatea imaginilor aflate în mișcare rapidă setează noi standarde în domeniu datorită vitezei panoului OLED și a puterii acestuia de procesare a celor 4 miliarde de pixeli, prin intermediul tehnologiei Perfect Natural Motion de la Philips care interpolează cu acuratețe cadre inserate adițional asigurându-se că și cele mai rapide mișcări ale imaginilor UHD sunt reproduse fluent, în timp ce se menține o claritate excepțională.

  Performanță HDR

  Combinația dintre performanța 540Nitpeak-light a noului model 901F și a gamei lărgite de culori și a motorului Perfect Pixel Ultra HD permit ecranului OLED să devină primul model de televizor al companiei care atinge un standard perfect al Philips HDR.

  Ambilight

  Rama foarte subțire a televizorului OLED permite o îmbinare unitară a celor trei laturi Ambilight, sporind și mai mult impactul culorilor vibrante ale televizorului, împreună cu un contrast foarte mare pentru a crea și oferi experiențe captivante de vizionare ce nu erau disponibile până acum ecranelor OLED.

  Referința unui sunet de calitate

  Noul model 901F prezintă și un sistem audio 6.1 exclusivist, de 30W. Sistemul dispune de șase difuzoare amplasate frontal și montate separat unul de celălalt, în sound bar-ul subțire de aluminiu pentru a oferi detalii excepționale și claritate chiar și celor mai înalte note. Un difuzor inelar triplu amplasat în partea din spate, cu un port de bas integrat, asigură cel mai consistent bas.

  Design European de top

  Design-ul oferă un indiciu clar asupra tehnologiei de ultimă generație în cadrul setului televizorului prin îmbinarea și potrivirea extrem de strânsă a panoului OLED cu ramă foarte îngustă și subțire. Materialele folosite cât și proporțiile rafinate ale televizorului reușesc să susțină promisiunea măiestriei europene în design – ceea ce face din 901F un televizor la fel de arătos precum și performează.

  Valorificarea puterii Android

  Noul televizor 901F utilizează sistemul cu certificare Google, Android Smart TV, oferind acces la toate aplicațiile TV existente, servicii și conținut în Google Play Store, completând de asemenea, oferta Smart TV a Philips. Navigarea rapidă și fără efort este posibilă datorită prelucrării create de procesorul quad core, acompaniata cu succes de la distanță de o tastatură QWERTY cu swipe pad si tehnologie de recunoaștere a amprentei vocale.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.