More

  Poţi vota ce emoji nou să primeşti pe smartphone-ul tău

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Emoji pare a fi un mod amuzant de a comunica, dar procesul creativ şi de aprobare al acestor pictograme nu este unul deloc uşor.

  Acest lucru reiese din lista de factori a Consorţiului Unicode, unde observăm numărul impresionant de reguli pentru cererea includerii unui nou emoji, iar nu orice solicitare va avea şi câştig de cauză.

  Emoji Request simplifică modul prin care o astfel de cerere este lansată. Practic, se doreşte micşorarea distanţei dintre utilizatorii emoji din întreaga lume şi procesul strict de selectare, în speranţa de a colecta ideile şi părerile a cât mai multor utilizatori.

  Simulările sunt create pentru a oferi o perspectivă a cum vor arăta emoji, dar vor fi transpuse printr-o denumire precum „Faţă zâmbitoare cu ochelari„. Acest demers are în vedere oferirea unui cadru prin care companiile pot dezvolta propriul limbaj prin emoticoane.

  În momentul de faţă, nu există o modalitate prin care poate fi încărcat un design pentru a putea fi votat, ci numai emoji care au o şansă de a fi acceptaţi sunt supuşi votului. Singura modalitate prin care poţi solicita acceptarea unui design nou este de a contacta creatorii.

  Atunci când un emoji strânge un număr mare de voturi, asta nu înseamnă că va fi adăugat pe următoare versiune Unicode, ci mai există şi alţi paşi pe care trebuie să îi urmeze.

  Cu toate acestea, unul dintre factorii decisivi este modul prin care un design este solicitat şi dacă Consorţiul are un mod prin care poate vedea cu dacă designul are o popularitate sporită.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.