More

  Pokemon Go vine pe Apple Watch, dar cum rămâne cu Android Wear

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Pokemon Go este un joc care creează dependenţă, dar în acelaşi timp te determină să fii mult mai activ şi să te deplasezi pentru a înregistra un nou nivel. Acesta este disponibil pe o mulţime de smartphone-uri, dar de acum va deveni şi mai uşor să joci Pokemon Go, pentru că Apple tocmai a anunţat că jocul va ajunge pe Apple Watch.

  Jucătorii Pokemon Go se întreabă acum când vom vedea funcţii asemănătoare şi pe Android Wear. Aplicaţia Pokemon Go pentru ceas este mai degrabă o extensie a aplicaţiei pentru smartphone. Pokemon Go Apple Watch va afişa informaţii precum unde de află cel mai apropiat Pokemon, Pokestop sau Gym.

  Astfel, nu le vei mai omite niciodată, de vreme ce aplicaţia suportă notificări. Mai mult decât atât, vor fi afişate pe Apple Watch, de asemenea, câţi kilometri trebuie să mergi înainte să se deschidă oul, iar toate aceste lucruri sunt înregistrate drept mişcare/activitate fizică. Se pare că, Apple a reuşit oficial să transforme Pokemon Go într-o sesiune workout. Nu este sigur când va fi disponibil suportul Apple Watch pentru Pokemon Go, dar Niantic Labs spune că va fi „mai târziu anul acesta”.

  Marea întrebare este: serviciul va fi exclusiv pentru Apple? Dacă este să luăm în considerare şi jocul Super Mario care se pregăteşte, este clar că Apple are o relaţie destul de puternică cu Nintendo, dar nu ar fi exclus ca disponibilitatea acestor jocuri să se extindă şi pe Android Wear.

  Altminteri, ar însemna ca Nintendo să ignore în totalitate mulţimea de utilizatori Android, care nu sunt deloc puţini la număr. Ce părere ai despre suportul Apple Watch pentru Pokemon Go. Tu ai juca Pokemon Go de pe ceas?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.