More

  Huawei a vândut 1.5 milioane de smartphone-uri Honor 8 în doar două luni

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Honor 8 de la Huawei este disponibil la vânzare începând cu luna iulie, dar compania a vândut deja aproximativ 1.5 milioane de unităţi. Vice-preşedintele Honor, Zhao Ming, a făcut anunţul în timpul unui eveniment de presă care a avut loc recent în China.

  Honor 8 este disponibil în Europa şi America de Nord de puţin timp, ceea ce înseamnă că cifrele înregistrate de Honor la finalul trimestrului ar putea creşte exponenţial.

  În cadrul aceluiaşi eveniment, Huawei a anunţat că tocmai a depăşit cifra de 100 de milioane de dispozitive vândute de sub-brandul Honor. Honor este un sub-brand deloc scump al companiei chineze, care a ajutat Huawei să se extindă în afara pieţei Chineze. Brandul Honor va depăşi cel mai probabil un număr total de 150 de milioane de vânzări la un moment dat anul viitor.

  Una peste alta, seria Honor de la Huawei s-a bucurat de o creştere la nivel global în ultimii ani. Nu doar că a poziţionat Huawei ca o forţă în piaţa din China, dar preţurile competitive ale smartphone-urilor au asigurat, de asemenea, o creştere a cotei de piaţă în Europa în cazul companiei. Huawei s-a desprins acum de restul grupului, pentru a lupta pentru locul trei pe piaţa de smartphone-uri la nivel global, imediat după Samsung şi Apple.

  Huawei îşi propune să devanseze Apple şi poate chiar şi Samsung în următorii câţiva ani, dar credeţi că producătorul chinez va ruşi să obţină acest lucru?

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.