More

  YouTube testează Community, o componentă socială pentru creatorii de conţinut

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  YouTube tocmai a introdus o nouă caracteristică numită „Community” pe platformă de partajare video. Aceasta permite creatorilor de conținut să comunice în timp real cu cei care îi urmăresc.

  De astăzi, vizitatorii pot identifică un nou tab, Community, pe canalul lor favorit de YouTube,  dar această introducere este limitată în acest moment doar pentru un anumit număr de canale, deoarece, utilizarea este încă  în versiunea beta.

  Potrivit YouTube, creatorii de conținut pot utiliza această caracteristică pentru a posta texte, videouri live, imagini, GIF-uri animate și multe altelele direct către urmăritorii lor de pe YouTube. Utilizatorii pot opta pentru a primi notificări pentru aceste postări, sau pot vizualiza aceste noutăți în „tendinţe” împreună cu alte videoclipuri noi.

  „Noua filă Community  oferă un nou și simplu mod de a interacționa cu cei care te urmăresc și de a te exprimă dincolo de videoclipuri. Acum poţi să postezi texte, video-uri live, imagini, imagini de tip GIF și multe alte lucruri. Aceasta fiind un mod mai ușor de a comunică mai mult, în timp real, între postări. Urmăritorii vor putea vedea mesajele tale în zonă subscribe de pe telefoanele lor. Aceștia pot opta, de asemenea, să primească o notificare oricând postezi.”

  Scopul Community este de a permite creatorilor de conținut un mod mai bun de a actualiza și comunica cu urmăritorii lor fără a recurge la site-uri precum Twitter sau Facebook. Folosirea acestor site-uri de socializare reprezintă un inconvenient pentru mulți utilizatori, deoarece multora le este greu să migreze spre o altă comunitate. În continuare, după această actualizare, totul poate fi păstrat într-un singur loc pentru cei care preferă să evite utilizarea mai multor conturi și site-uri diferite.

  În prezent, Community beta este live doar pentru următorii administratori:  John & Hank Green, AsapSCIENCE, The Game Theorists,Karmin, The Key of Awesome, The Kloons, Lilly Singh, Peter Hollens, Rosianna Halse Rojas, Sam Tsui, Threadbanger și VSauce3.  Chiar dacă nu ești un urmăritor, poți oricând să vezi cum funcționează noua caracteristică. YouTube precizează că, în viitor va introduce și în alte canale această caracteristică, după ce va primi feedback-ul de la actualii utilizatori.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.