More

  Facebook Messenger tocmai a lansat în premieră Rooms

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aplicația de sine stătătoare Facebook Rooms ar putea să fie lansată în cele din urmă sub o formă sau alta. Facebook Messenger are o nouă caracteristică pe care o prezintă în premieră publicului larg, numită „Rooms”.

  Aceasta le permite utilizatorilor să creeze grupuri despre lucruri care îi interesează, potrivit celor de la TechCrunch. După mai multe cercetări, publicaţia de tehnologie online a găsit mai multe  mențiuni ale caracteristicii în interiorul codului Messenger, incluzând un logo și o descriere de bază.

  „Rooms este o aplicaţie destinată converstiilor publice despre subiecte și interese. Fiecare cameră are un link care poate fi distribuit oricărui utilizator Messenger care intră în conversație.’’ , se arată în precizările din raport. Unii cititorii ai TechCrunch au avut posibilitatea să deschidă o cameră în care și-au introdus prietenii și unele persoane necunoscute.

  De asemenea, un admin are unele caracteristici în plus față de grupul în sine. Totuşi, Facebook a declarat: „Noi deocamdată facem testări , nu putem oferi mai multe detalii.” Aplicația originală Rooms a reprezentat un punct de plecare pentru Facebook prin care utilizatorilor le era permis să comunice anonim sau să folosească pseudonime în locul numelor reale.

  În vreme ce această funcţie Rooms pentru Messenger nu este chiar de sine stătătoare, ea oferă un mediu fericit între înainte şi după postarea într-un newsfeed dintr-un grup public  sau grupurile private Messenger, un lucru ce ar putea fi de folos de vreme ce reţeaua socială doreşte să capitalizeze aplicaţia prin mesagerie şi mesaje robotizate.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.