More

  Google Duo nu se mai află în topul preferinţelor utilizatorilor. Cum a evoluat aplicaţia de la lansare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Duo nu este atât de atractivă pentru utilizatori, chiar şi cu cele 10 milioane de descărcări din Google Play Store de când a fost lansată până în prezent. Pentru cei care nu ştiu, Google Duo este răspunsul gigantului de căutări online Google la FaceTime.

  Mulţi utilizatori iPhone ezită să treacă la sistemul de operare Android pentru că s-au obişnuit cu video chat-ul simplu care pur şi simplu nu a fost disponibil la nivel mediu pe scară largă pe Android. Google Duo este încercarea de a umple acest gol, permiţându-le utilizatorilor să comunice între platforme.

  Desigur, în prima lună de zile de la lansare, Google Duo a adunat un număr impresionat de 10 milioane de descărcări din Google Play Store, o cifră deloc rea pentru o aplicaţie tânără. Totuşi, 5 milioane dintre aceste descărcări au avut loc în prima săptămână, ceea ce înseamnă că popularitatea a scăzut exponenţial.

  Google a produs chiar şi o serie de reclame destul de costisitoare pentru a familiariza audienţa cu noua aplicaţie de chat. Este clar că gigantul nu este mulţumit de performanţa aplicaţiei Duo, alternativa la FaceTime, până acum, şi că încearcă să acapareze din ce în ce mai mult utilizatori dornici să o folosească.

  Deşi Duo a susţinut primul loc în Google Play Store la doar câteva zile de la lansare, de atunci a căzut câteva poziţii, ajungând să ocupe locul 127.

  Ce părere aveţi despre aplicaţia Google Duo? Aţi folosit-o? Consideraţi că poate înlocui cu succes FaceTime de pe iOS sau încă îi lipsesc anumite caracteristici? Lăsaţi-ne părerea voastră în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.