More

  Google Trips este aplicaţia inteligentă de călătorie de la Google

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În luna aprilie a acestui an, Google a început să testeze o aplicaţie numită Google Trips. Este vorba despre o aplicaţie de călătorie all-in-one care îţi organizează informaţiile esenţiale într-un singur loc. După 5 luni de zile de testare beta, Google lansează oficial aplicaţia Google Trips.

  Dacă ţi-ai planificat vreodată o vacanţă sau o călătorie de orice fel, cel mai probabil ştii că este destul de dificil să îţi ţii grupate toate informaţiile într-un singur loc. Cel mai probabil vei primi o mulţime de recomandări de la prieteni, te vei uita la review-uri online sau la notele pe care le trimesc ghizii turistici, pentru a alege întotdeauna cel mai bun loc în care puteţi merge.

  Poate părea dificil să grupezi toate aceste informaţii în călătoria ta, îndeosebi atunci când utilizezi mai multe servicii diferite pentru a face asta. Ei bine, pentru astfel de situaţii a fost conceput Google Trips.

  Google Trips îţi va organiza automat călătoria, pe baza datelor la care au loc zborurile şi alte informaţii de călătorie pe care le-ai salvat în Gmail. Fiecare călătorie pe care o vei efectua de acum va conţine o agendă, sugestii pentru cele mai populare lucruri din zonă, mâncare şi băutură, şi multe altele.

  De asemenea, atât zborul, cât şi hotelul, închirierea maşinii şi rezervările la restaurant, vor fi grupate într-un singur loc, pentru a nu mai fi nevoit să le cauţi individual. În plus, aplicaţia te va anunţa atunci când te afli în preajma unei atracţii turistice şi în acelaşi timp îţi va oferi review-uri ale altor călători din zonă.

  Poate cea mai înteresantă şi folositoare componentă a acestei aplicaţii este aceea că poţi descărca întreaga călătorie pentru a o utiliza offline. Trebuie doar să apeşi pe Download pentru a o salva în telefon. Video-ul de mai jos prezintă noua aplicaţie de călătorie Google Trips.

  DESCARCĂ GOOGLE TRIPS DIN GOOGLE PLAY STORE

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.