Google a lansat aplicaţia Allo, acum disponibilă în Google Play Store

Mădălina Gănescu
- 21.09.2016, 9:37 în Aplicaţii
0

SHARES

În weekend anunţam că Google plănuieşte să lanseze aplicaţia Google Allo, pe care ne-a prezentat-o în urmă cu câteva luni de zile în cadrul Google I/O. Google tocmai a lansat Allo, iar aceasta este în sfârşit disponibilă în Play Store.

Allo a fost aşa cum am spus anunţată la Google I/O şi promisiunea a fost că vom apuca să ne obişnuim cu ea până la finalul verii. Google a reuşit în cele din urmă să lanseze Allo, la scurt timp după lansarea Duo.

La fel ca Duo, Allo este legată de numărul tău de telefon. Asta înseamnă că nu necesită autentificarea cu ajutorul user-ului şi a unei parole. În plus, cel puţin pentru moment, Allo nu este disponibilă pentru desktop.

Allo vine la pachet cu o serie de caracteristici distractive precum stickere şi posibilitatea de a desena pe ecran, dar cel mai tare lucru legat de Google Aloo este Assistant, noul asistent inteligent de la Google.

Va mai dura o vreme până când Google Allo va fi disponbilă tuturor utilizatorilor în Google Play Store. Unii pot vedea doar posibilitatea de pre-înregistrare pentru moment. Vezi prezentarea aplicaţiei Allo în video-ul de mai jos!

DESCARCĂ GOOGLE ALLO DIN PLAY STORE

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!