More

  Hamdog este combinaţia dintre un hamburger şi un hot dog

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Până acum, exitau iubitorii de hamburger şi iubitorii de hotdog. Acum, fanii fast food nu vor mai fi nevoiţi să aleagă între cele două.

  Un bărbat din Australia, pe nume Mark Murray, a combinat cele mai cunoscute şi iubite sandvişuri într-un preparat cărnos, gustos şi destul de atractiv, numit Hamdog.

  Hamdog-ul este acel hamburger umplut cu hot dog, completat cu sosuri şi salate delicioase. Hamdog-ul a fost patentat în SUA undeva în anul 2009. În 2015, Murray a prezentat creaţia sa homdog în versiune Australiană la show-ul Shark Tank, un spectacol în cadrul căruia antreprenorii prezintă invenţiile potenţialilor investitori.

  Aşa cum spunea Murray în cadrul show-ului, hamdog-ul creează „o petrecere în gura ta”.

  Din păcate, juriul i-a respins creaţia, dar Murray nu s-a oprit aici şi a început să vândă hamdog la târguri şi pieţe ce se desfăşoară în Australia de Vest. În acelaşi timp, acesta încă aşteaptă ca cineva să fie interesat în francizarea produsul său, potrivit informaţiilor oferite de BBC.

  Ce părere ai despre hamdog? Ai încerca acest produs fast food cel puţin o dată în viaţă? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.