More

  Samsung începe Programul de înlocuire Galaxy Note 7 în România

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  După o perioadă de 2 săptămâni de incertitudini şi aşteptări din partea utilizatorilor Galaxy Note 7, Samsung anunţă că începe Programul de înlocuire Galaxy Note 7 în România. Ştim că înlocuirea dispozitivelor Note 7 a început deja în alte pieţe din lume, printre care şi SUA şi că deja o parte dintre retailerii şi operatorii parteneri Samsung Electronics au început să vândă din nou produsul, de data aceasta în versiune sigură, care nu prezintă niciun risc pentru clienţi.

  Programul de înlocuire Samsung Galaxy Note7

  Opţiunile pe care le oferă Samsung până când va înlocui terminalele Note 7 livrate sau precomandate:

  » Înlocuirea dispozitivului actual Galaxy Note7 cu unul nou, începând cu 19 septembrie. Oferta este disponibilă la partenerii Samsung.

  » Utilizatorii își pot schimba oricând actualul Galaxy Note7 cu un dispozitiv Galaxy S7 sau S7 edge. Diferența de preț va fi returnată utilizatorilor. Oferta este disponibilă la partenerii Samsung.

  Până când intră în posesia noului dispozitiv, utilizatorii Galaxy Note7 sunt rugați să închidă telefoanele Note7 și să le returneze cât mai curând în magazinele din care au fost achiziționate. Utilizatorii sunt rugați să folosească dispozitivul anterior până la momentul la care vor primi un nou Galaxy Note7. Dacă nu mai au dispozitivul anterior, aceștia sunt rugați să contacteze serviciul de suport Samsung pentru mai multe informații sau retailerul de la care au achiziționat Galaxy Note7, pentru a primi un dispozitiv până în momentul înlocuirii actualului Note7.

  Pentru utilizatorii care au precomandat Galaxy Note7 și așteaptă comanda:

  „Ne cerem scuze pentru întârzierile de livrare. Lucrăm împreună cu partenerii noștri pentru livra cât mai repede dispozitivul dumneavoastră. Un nou dispozitiv Galaxy Note7 va fi livrat către dumneavoastră cât mai curând.”

  Samsung explică ce presupune actualizare softului atât pentru utilizatorii care au primit dispozitivele Galaxy Note 7 furnizate în timpul procesului de precomandă, cât şi pentru terminalele Note 7 noi. 

  Programul de înlocuire Galaxy Note7 vine ca urmare a deciziei companiei de a opri vânzările și livrările de Note7, după ce, în urma unei investigații, s-a descoperit o problemă izolată la bateria smartphone-ului.

  De la începutul investigației, Samsung și-a concentrat eforturile pentru a asigura cea mai bună calitate a produselor și a producției acestora. După o serie de testări minuțioase, compania este sigură că problema bateriei a fost complet rezolvată și că noile Note7 disponibile începând cu această săptămână pot fi folosite în deplină siguranță.

  Deși a fost raportat un număr extrem de mic de incidente, siguranța utilizatorilor este prioritară pentru Samsung. Din acest motiv, Samsung introduce și o serie de măsuri de securitate, menite să asigure utilizatorii și să îi încurajeze pe aceștia să își înlocuiască dispozitivul cât mai repede:

  » Actualizarea softului, pentru utilizatorii care au primit dispozitivele Galaxy Note7 furnizate în timpul procesului de pre-comandă: Samsung lansează un update de software al bateriei pentru toate dispozitivele Note7 precomandate în Europa, care va limita încărcarea bateriei la 60%. Noul software va fi disponibil începând cu 21 septembrie. Prin limitarea încărcării bateriei, Samsung intenționează să reducă riscul incidentelor și simultan să încurajeze utilizatorii să profite de programul de înlocuire.

  » Actualizarea softului în cazul dispozitivelor noi (cele înlocuite, care nu sunt afectate de problema bateriei): Utilizatorii care își vor înlocui dispozitivul Note7 cu unul nou pot fi încrezători că noul smartphone nu este afectat de problema bateriei, datorită unei actualizări a interfeței icon-ului bateriei. Astfel, orice Note7 care afișează o baterie verde în bara de notificări, în ecranul Power Off sau pe displaul Always On, poate fi încărcat fără griji. Această actulizare UX va fi disponibilă începând cu această săptămână, data lansării variind în funcție de piață.

  „Siguranța utilizatorilor este prioritate pentru noi, de aceea le cerem tuturor utilizatorilor de Note7 să își înlocuiască cât mai repede dispozitivul. Ne cerem scuze utilizatorilor Note7 pentru faptul că nu ne-am ridicat la standardele de excelență cu care i-am obișnuit până acum și le mulțumim cu sinceritate pentru răbdare și înțelegere. Suntem încrezători că, prin înlocuirea actualului dispozitiv cu un nou Note7, utilizatorii vor beneficia de experiența smartphone-ului la cea mai bună calitate,” este mesajul transmis de Cristian Cojocaru, Head of Telecom Division, Samsung Electronics România.

  Pentru mai multe informații despre programul de înlocuire Galaxy Note7, vă rugăm vizitați site-ul Samsung România.

  Samsung va trimite constant avertismente clienţilor Note 7 care nu au returnat dispozitivul

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.