More

  WhatsApp primeşte funcţia TAG pentru conversaţiile de grup

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  WhatsApp primeşte o nouă funcţie care ar putea să fie destul de enervantă pentru persoanele cărora nu le surâde ideea de a fi deranjate atunci când sunt în mijlocul unor activităţi importante.

  Până acum, nu exista posibilitatea ca utilizatorii WhatsApp să poată da tag unor prieteni în anumite conversaţii de grup. De acum, această funcţie va fi disponibilă, o dată cu cel mai nou update al aplicaţiei de mesagerie WhatsApp.

  Platforma WhatsApp permite utilizatorilor să dea tag persoanelor în conversaţii de grup, chiar dacă acestea nu sunt relevante pentru ei. Pentru a da tag unui prieten în WhatsApp, put şi simplu trebuie să foloseşti simbolul „@” în faţa numelui (cum faci şi pe Facebook), iar aceştia vor începe să primească notificări din conversaţii. Totuşi, dacă nu vei dori să iei parte la o conversaţie de grup sau consideri că subiectul tratat nu prezintă interes pentru tine, ai posibilitatea să dezactivezi notificările.

  Partea neplăcută este aceea că, utilizatoriilor care vor primi tag în conversaţie le va fi dificil să ignore mesagele enervante sau, mai rău, conversaţiile spam. Pe de altă parte, cu siguranţă de acum vei fi la curent cu tot ce este nou în conversaţiile de grup care contează pentru tine.

  Rămâne de văzut dacă noua funcţie este parte din marea schema a Facebook de monetizare a WhatsApp. Update-ul 2.16.272 va rula în comunităţile WhatsApp în săptămânile ce urmează, după care vei începe să primeşti notificări asupra cărora nu vei avea control.

  Noua funcţie va fi disponibilă doar pentru dispozitivele Android şi iOS, ceea ce înseamnă că utilizatorii WhatsApp pentru desktop încă vor deţine controlul asupra notificărilor WhatsApp.

  Ce părere ai despre noul update? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.