More

  Uber anunţă că poţi programa o cursă cu uberX sau UberSELECT cu 30 de zile înainte

  Uber vine în sprijinul călătorilor cu un serviciu necesar şi dorit de fiecare dintre noi: posibilitatea de a programa o cursă Uber cu 30 de zile înainte. Aşadar, dacă ţi-ai programat vacanţa şi vrei să te asiguri că vei ajunge la timp la aeroport sau că nu va trebui să mai stai după Taxi, programează-ţi cursa Uber din timp.

  Clienţii au solicitat Uber posibilitatea de programare a unei curse pentru a găsi un Uber atunci când au nevoie, iar compania de ridesharing a executat rapid.

  Ca să prinzi la timp avionul, trebuie să nu existe riscul să nu găseşti un Taxi. De asemenea, dacă ai programat un interviu în doar două săptămâni, dar vrei să elimini cât mai multe riscuri, programarea cursei Uber este absolut necesară.

  Uber lansează şi în Bucureşti opțiunea de programare a curselor Uber. Cu doar câteva apăsări de buton, poți programa o cursă cu până la 30 de zile înainte pentru a te simți mai confortabil și a ști că Uberul tău va fi acolo când e timpul să pleci.

  Cum funcționează

  » Selectează uberX sau UberSELECT și apasă “Programează o cursă”
  » Stabilește data la care vrei să programezi cursa, ora, adresa de preluare și destinația
  » Confirmă detaliile cursei tale și apasă “Programează o cursă”. Poți anula cursa în orice moment înainte ca șoferul tău partener să plece către tine
  » Uber îţi va trimite notificări cu 24 de ore și respectiv cu 30 de minute înainte de cursa programată, precum și în momentul în care mașina a plecat către adresa de preluare. Vei fi anunțat de asemenea dacă se aplică tariful dinamic pentru cursa ta programată.

  programeaza-o-cursa-gif

  Bine de știut

  » Funcționalitatea de programare a curselor este disponibilă momentan doar pentru opțiunile uberX și UberSELECT
  » Aplicația îți va oferi un interval de 15 minute în care mașina va ajunge la adresa de preluare stabilită
  » Tariful dinamic se aplică pentru cursele programate la fel ca și pentru cursele comandate, în funcție de cerere și condițiile de trafic
  » Lansarea funcționalității de programare a curselor începe astăzi în București. » » Pentru început cursele programate vor fi disponibile în majoritatea cartierelor bucureștene, urmând ca în lunile următoare să fie lansată și în restul orașului, precum și în Cluj-Napoca. Opțiunea de programare a curselor nu va fi momentan disponibilă în zone precum Otopeni, Pipera, Voluntari sau 1 Decembrie, iar utilizatorii care se vor afla în aceste zone nu vor avea opțiunea activă în aplicație.
  » Politicile standard de anulare ale Uber se aplică și în cazul curselor programate. Astfel, poți anula cursa ta programată fără a plăti nici un fel de taxă înainte ca șoferul partener să plece către adresa de preluare stabilită. Dacă vei anula la 5 minute după ce mașina a pornit către tine, vei achita tariful standard de anulare (6 lei pentru uberX și 8 lei pentru UberSELECT)
  » Cursele programate nu sunt diferite pentru șoferii parteneri. Aplicația monitorizează în permanență timpul estimat până la sosire și face comanda automat la momentul potrivit. Astfel, șoferul partener situat cel mai aproape va fi trimis către tine. SURSA

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here