More

  Noua funcţie PartyUp poate conecta rapid peste 50 de boxe Ultimate Ears

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ultimate Ears anunță astăzi o nouă funcție a aplicației care permite conectarea wireless a unui număr de peste 50 de boxe UE în doar câteva secunde. Din curtea casei și până pe plajă, ceritificarea IPX7 (rezistența la apă) a boxelor Ultimate Ears cât și conexiunea sigură și durabilă Bluetooth permit utilizatorilor să petreacă oriunde.

  Prin adăugarea funcției PartyUp, oricine poate crea o rețea mixtă de boxe UE BOOM, UE BOOM 2 și UE MEGABOOM, pentru a se bucura de muzică acolo unde orice alt sistem audio nu poate ajunge.

  În urmă cu trei ani, Ultimate Ears a introdus pe piață posibilitatea de împerechere a mai multor boxe Bluetooth utilizatorilor din întreaga lume. Acum, Ultimate Ears este singurul producător de boxe wireless Bluetooth care îți dă posibilitatea împerecherii unui număr de peste 50 de boxe, pentru a crea momente unice în excursiile de familie sau weekendurile petrecute alături de prieteni. Și, prin aplicația reconfigurată, chiar dacă un utilizator va încerca să împerecheze doar două boxe, această conexiune se va face mult mai rapid.

  “Muzica reușește să conecteze oamenii în moduri extraordinare. Acum, când utilizatorii noștri se întâlnesc cu prietenii lor își pot conecta fără nici o problemă boxele fără să mai existe o limitare. Indiferent că petrecăreții se află pe acoperișul unei clădiri fără acces la o priză electrică sau că 50 de prieteni plutesc pe apele unui râu fără a avea un loc uscat în împrejurimi, PartyUp permite organizarea unei petreceri în doar câteva secunde”, a declarat Charlotte Johs, general manager Ultimate Ears.

  partyup_3

  Cu aplicațiile UE BOOM și UE MEGABOOM, deja upgradate, orice utilizator poate să selecteze boxele disponibile pentru a da drumul petrecerii în doar câteva secunde. Funcția PartyUp oferă libertatea de a sincroniza rapid cateva boxe Ultimate Ears sau chiar un număr și mai mare de peste 50 de boxe wireless pentru a crea petreceri memorabile. Așadar, petrecerea crește pe măsură ce tot mai mulți prieteni se conectează, facilitând astfel condițiile pentru un sunet și mai tare.

  Prin intermediul Siri, Google Now voice integration și Tap Controls, Ultimate Ears a adăugat o serie de caracteristici suplimentare. Prin adăugarea acestei PartyUp impresionantei game de caracteristici deja disponibile pe UE BOOM, UE BOOM 2 și UE MEGABOOM, boxele Ultimate Ears continuă să devină din ce în ce mai puternice odată, oferind condiții audio optime pentru a ține petreceri în locuri neașteptate.

  Disponibilitate

  Funcția PartyUp este disponibilă prin intermediul magazinelor de aplicații iOS și Android începând de astăzi. Această îmbunătățire gratuită a aplicației mobile este valabilă pentru modelele de boxe UE BOOM, UE BOOM 2 și UE MEGABOOM prin intermediul aplicațiilor UE BOOM și UE MEGABOOM. Boxele wireless sunt comercializate separat.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.