More

  Samsung Galaxy Note 7 nu mai este compatibil cu Gear VR

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Oculus, companie deţinută de Facebook, care asigură componenta software din ambiţiile de realitate virtuală ale Samsung, ca de altfel şi dispozitivul Oculus Rift, vândut separat, a dezactivat aplicaţia Gear VR pentru Galaxy Note 7.

  Decizia Oculus a fost luată după ce un număr de telefoane înlocuite au luat foc în decursul săptămânii anterioare: „Siguranţa consumatorilor este prioritatea de top a Oculus. Oculus îndepărtează suportul pentru toate dispozitivele Note 7 de pe platforma Oculus. Până la noi informaţii, dispozitivele Note 7 nu vor mai fi compatibile cu Gear VR. Pentru mai multe informaţii cu privire la Note 7, vă rugăm să contactaţi direct Samsung.”

  Potrivit Android Central şi unor utilizatori Reddit, Oculus a lansat un update forţat la aplicaţia de mobile, pentru ca Galaxy Note 7 să nu mai funcţioneze cu dispozitivul Gear VR.

  Decizia Oculus a deranjat destul de mulţi deţinători Note 7, dar cu siguranţă arsurile faciale nu ar fi o asociere de PR prea bună pentru gigantul VR în devenire. Update-ul de software nu pare să afecteze alte dispozitive Galaxy compatibile cu Gear VR, precum Galaxy S7 şi S7 Edge sau Galaxy S6, S6 Edge şi S6 Edge Plus, care nu au fost afectate nici de problema bateriilor care explodează.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.