More

  Samsung vrea ca Galaxy S8 să fie ţinut SECRET. Scurgerile de informaţii sunt riscante

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Potrivit unui articol din Korea Herald, Samsung este disperată să oprească orice scurgere de informaţii despre dispozitivul mobil Galaxy S8, care se aşteaptă să fie lansat în luna februarie a anului viitor.

  Într-un email trimis de executivii Samsung către angajaţii companiei, gigantul sud-coreean spune că „scurgerile de informaţii cu privire la secretele operaţionale pot provoca ramificări ireversibile, lucru ce ar putea duce la un risc financiar major asupra companiei şi la destrămarea parteneriatelor, ca de altfel şi la o lipsă de încredere.”

  În finalul email-ului, angajaţilor li se cere să fie foarte vigilenţi. Samsung încearcă, de asemenea, să oprească scurgerile de informaţii venite de la furnizori. Un furnizor care a vorbit în mod anonim pentru Korea Herald spune că „Samsung le-a cerut furnizorilor să nu precizeze niciun cuvânt despre Galaxy S8.”

  Este extrem de dificil ca Samsung să reuşească să menţină secrete informaţiile despre producţia Galaxy S8, întrucât sunt multe variabile de controlat. Samsung este o companie cu aproximativ jumătate de milion de angajaţi şi sute de funizori. Este nevoie practic de o singură sursă care să dea peste cap planurile gigantului sud-coreean.

  Chiar şi Apple, care este cunoscută pentru nivelul de secretomanie cu privire la produsele sale, nu este invulnerabilă. Până când a avut loc lansarea iPhone 7, am aflat aproape tot ce se putea afla despre produs.

  Pe de altă parte, aceste scurgeri de informaţii au reprezentat de multe ori un punct forte pentru imaginea companiilor producătoare de smartphone-uri, îndeosebi pentru Samsung. Presa de profil poate oferi informaţii ce ţin de design-ul, software-ul şi hardware-ul telefoanelor, lucru ce poate genera speculaţii şi comentarii. La schimb, acest lucru produce entuziasm şi conştientizare, iar în cele din urmă toate acestea generează vânzări.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.