More

  Facebook aduce imaginile şi video-urile 360 pe Instant Articles

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă până acum ţi s-a părut că ai News Feed-ul plin de video-uri la 360 grade, pregăteşte-te de o nouă surpriză din partea gigantului social media. Facebook aduce imaginile şi video-urile 360 pe Instant Articles.

  După ce a introdus Instant Articles în mai 2015 şi conţinutul 360 în septembrie anul trecut, Facebook aduce cele două îmbunătăţiri în acelaşi loc. Începând de astăzi, orice publisher poate implementa conţinut 360 în Instant Articles.

  Acestea funcţionează aproximativ la fel ca în News Feed: trebuie să mişti telefonul în jur sau să apeşi pentru a mişca să explorezi. Mai exact, instant articles funcţionează doar pe iOS şi Android, dar este o îmbunătăţire de care şi publisherii aveau nevoie pentru un conţinut media interactiv.

  Instant articles au fost prezentate pentru a îmbunătăţi rata de share, pentru că acestea se încarcă instant, dar Facebook vrea să se asigure că acestora nu le lipsesc anumite funcţii. Cu cât eşti mai puţin tentat să deschizi un nou browser, cu atât rămâi mai mult pe Facebook şi cu atât mai mult reuşeşte Facebook să facă bani mai mulţi de pe urma ta.

  Dacă eşti un publisher interesat de postarea conţinutului 360 în Instant Articles, verifică documentaţia Facebook chiar aici.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.