0

SHARES

Cum ştergi orice urmă de-a ta de pe internet

Mădălina Gănescu
- 24.11.2016, 15:50 în Divertisment

Internetul este un ocean neexplorat de informaţii şi secrete ale utilizatorilor, în care la un moment dat cineva poate găsi date despre tine, de care nici tu nu îţi mai aminteai că există.

Dezvoltatorii suedezi Wille Dahlo şi Linus Unnebäck au creat Deseat.me, o platformă care oferă o modalitate prin care poţi şterge întreaga ta existenţă de pe internet cu doar câteva click-uri.

Când te autentifici pe website cu ajutorul contului Google, acesta scanează aplicaţiile şi serviciile pentru care au creat un cont şi creează o listă din acestea, cu link-uri uşor de şters.

Fiecare cont se împerechează cu un link care poate fi şters uşor care indică spre o pagină de unsubscribe pentru serviciul respectiv. Prin doar câteva click-uri te eliberezi de asta, iar în aproximativ o oră poţi să parcurgi toate link-urile din listă.

Dacă te-ai săturat de social media şi internetul este un factor de stres pentru tine, nu există o modalitate mai simplă şi mai rapidă care să te scape de legăturile cu universul online decât aceasta.

Dacă vei folosi vreodată Deseat.Me, nu ezita să ne împărtăşeşti experienţa în secţiunea de comentarii de mai jos.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
COMENTARII

Comentarii

comentarii

 
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!