More

  Veniturile Lenovo au scăzut în trimestrul al doilea, dar compania mizează pe Moto Z pentru redresare

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Lenovo a publicat rezultatele financiare pentru cel de-al doilea trimestrul al anului 2016, rezultând o scădere cu 8 procente față de aceeași perioadă a anului anterior.

  Cu toate acestea, Lenovo a înregistrat o creștere de 12% comparativ cu trimestrul anterior, iar conducerea se arată încrezătoare în divizia de dispozitive mobile, după restructurarea prin care a trecut, dar și cererea tot mai mare a dispozitivului Moto Z.

  Lenovo a înregistrat un venit de 11,2 miliarde de dolari în cel de-al doilea trimestru. În ciuda scăderii profitului, compania a avut un profit de 157 milioane de dolari, ceea ce este un mare salt de la pierderea de 714 milioane de dolari, înregistrată de companie în același trimestru al anului trecut.

  Lenovo a subliniat faptul că economiile și restructurarea diviziei de dispozitive mobile sunt principalii factori care au contribuit la sigilarea acestei pierderi.

  Compania a înregistrat și o creștere de 0,4% în vânzări, cu un număr de 361 de milioane de dispozitive livrate, comparativ cu 359 de milioane de bucăți livrate în aceeași perioadă a anului 2015.

  Lenovo s-a luptat pentru a susține profitabilitatea, după ce a achiziționat Motorola de la Google, dar achiziția pare a da roade, după lansarea dispozitivului Moto Z.

  Lenovo se așteaptă ca Moto Z să înregistreze vânzări de cel puțin 3 milioane de unități în primele 12 luni de la lansare, ceea ce a dus la creșterea producției la 60.000 de unități lunar.

  Mai mult, Lenovo a comparat cererea Moto Z cu cea a iPhone. Au fost livrate 1,06 milioane de unități Moto Z în primele trei luni de la lansare, în vreme ce iPhone, al cărui model nu a fost specificat, a livrat 1,12 milioane de unități.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.