More

  Filmele din Google Play rulează la rezoluţie 4K în sfârşit

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google spune că în prezent sunt disponibile 125 de filme la rezoluţie 4K în Google Play, dar asta nu e tot, pentru că lista se va mări în curând.

  Video-urile sunt encodate în format VP9 de la Google şi se pare că nu există niciun suport pentru HDR, cel puţin pentru moment. Google spune că suportul 4K este disponibil în prezent pe Chromecast Ultra, televizoarele Sony Bravia Android şi Xiaomi Mi Box 3, dar cei de la The Next Web precizează că este disponibilă şi pe LeEco Super 4 x55 pe care redacţia îl testează.

  Problema 4K pare să fie legată de preţ. Probabil Google consideră că prea puţine persoane au televizoare 4K, iar un preţ trebuie plătit pentru asta.

  O altă problemă este aceea că nu există o modalitate clară prin care se poate face upgrade de la HD la UHD, iar singura soluţie depistată până acum de site-ul de tehnologie este apelarea la ajutorul celor de la Google.

  Nu ştim pentru moment când va ajunge suportul 4K şi pe alte platforme, dar important este că primul pas a fost făcut deja.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.